Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Tumis Haseum

Kénging Ki Denkur
Dipidangkeun dina lapak 09 Fébruari 2013 19:11:43

“Kari kentang jeung cabé gendot. Ari bihun jeung engkolna mah geus meuli. Keun daging mah urang meuncit hayam. Atawa rék badami heula jeung si Apa, bisi rék meunit embé. Jung kaituh, mending ti ayeuna ka pasarna. Isuk mah pagelek. Ulah poho meuli citakan paréréd. Éta deuih, si Nini mihapé sisir kerep, cenah,” ceuk Bi Nonéng.
Helen Saodah, atoh ari dititah ka pasar téh, sabab bakal panggih jeung si yayang, Udin Suradin, tukang pindang. Atawa bisa tepung jeung Sunar Hérmansyah, bandar peuteuy urang Barugbug.
Dangdan sataker kebek. Diwedak, dilipen. Lamuir kawas kedok batawi. Buukna dibeungkeut kuda. Blég, mojang désa nu keur meujeuhna mangkat begér. Dangdak déngdék. Dirigdig indit. Mapay galengan muru ka jalan gedé. Megat kéréték atawa ojég. Enya baé, boh kéréték boh ojég areureun. “Hayu, ah,” pokna ngarajak.
Helen Saodah, kalah ngaberetek. Balik deui. Titotolonjong. “Kunaon balik deui odah,” indungna nyampeurkeun.
“Poho. Geuning uing téh teu dibaju,” témbal Helen Saodah.