Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Totondén

Kénging Yayan 'Bedog' Supriatna
Dipidangkeun dina lapak 08 Fébruari 2013 22:47:27

Reg, parahu eureun. Bréh, buhaya bodas pohara badag ngajepat malang Kali Jetis. Ngahalangan kapal jiga tulak badag malang panto. “ Lamun buhaya kajajadén, mangka idinan kami liwat, sab niat kami suci, mangka naon baé nu bakal tumiba, kami aya dina jalan suci !”. Buhaya ngoléséd najan garati, lalaunan nyisi sajajar parahu, laju ngajepat, teu usik-usik.
Ras inget, loba pandita teu panuju miangna Putri Citraresmi ka Wilwatikta, “Ngarempak tetekon.” Tukang ramal cacarita, “Bakal aya muara ambang jiwa..”
“Ka, geura istirahat, pan can jagjag pisan”, swara halimpu Putri Citrarésmi anu teu weléh handap asor ka sasaha. Putri geulis kawanti-wanti, geulis ka jero-jerona. Najan teu pasti cintana keur saha, ngeun pasti cinta sajatina lain keur Raja Wilwatikta. Ukur niat suci babakti ka ingkang rama. Bakti ka nagara. Estu Putri nu pantes dipicinta, pantes dibéla, najan kudu pati nu jadi ganti.
“Gering kulantaran salira, Nyimas”, ukur sajeroning ati. Geus sumarambah kana bayah.