Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Meupeus Keuyang

Kénging Tatikurniati N
Dipidangkeun dina lapak 08 Fébruari 2013 15:48:56

Asa teu percaya. Kagét nataku. Cik kénéh Nyi Marni balaka.Sarangah serengeh. Curhat kaayaan rumahtanggana. “geus teu anéh salaki téh balikna sok peuting” pok na. Kadang jam dua belas. Kadang jam sapuluh. Salakina tara ieu ngarti kana haténa. Mun boga kanyeri sok ngubaran sorangan. Teu boga duit diteureuy ku sorangan. Budak paséa gurger tara ieu apaleun. Tina sapoé duapuluh opat jam. Di imah ngan dalapan jam. Datang datang ka imah ngador gerrr kérék. Kitu jeung kitu.” Teu tahan, lila ngabatin “ Cenah. Peutingna balik keketrok. Barang panto dibuka. Habek. Satakerna barung nu sieun teu keuna. Burisat getih muncrat. Kana baju. Beungeut. Sumawona kana leungeun nu nyekelan beusi mah. Gurudug di gusur. Diréndéngkeun jeung anak anakna nu geus jarempling. Teu sakara kara geus dibéré nginum sagelas séwang mah. Jep. Teu empés empés. Rénghap ranjug. “ Alhamdulillah, bebas ayeuna mah abdi téh “ Nyi marni ngaharéwos. Manggih ka puas. Kabéh geunjleung. salelembur. Ka asup kuring. Teu percaya. Ngadéngé béja di lembur aya “Pembunuhan berantai “.