Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Miceun Beungeut

Kénging Helmi Pakudjati
Dipidangkeun dina lapak 07 Fébruari 2013 09:20:11

Héran uingah ku tatangga anyar téh. Unggal papanggih jeung manéhna, meusmeus miceun beungeut. Teu di jalan, teu di buruan. Balieur! Wanoh gé henteu, meni asa teungteuingeun. Geulis, mémang. Huntuna gingsul, pipina kempot deuih. Mangkukna, pasarandog di masigit. Sugan di tempat ibadah mah moal kitu. Balieur! bari ngaléos. Emh! Kacida pisan. Teu bisa diantep. Najan enya manéhna geulis, tapi ari kitu-kitu teuing mah, nyigeung perasaan. Awas! Mun panggih deui rék ditalék, naon sabab kitu peta?
Tutas buka puasa, léos ka warung Bi Isah, butuh udud jeung opieun. Bréh! Aya manéhna keur balanja. Nah! Kasempetan. Ngadeukeutan. Biwir rék sapokpokkeun nyarita. “Bi Isah, ieu artosna! Wangsulanana engké waé,” gejlig manéhna indit rurusuhan. Beuh…Terlalu!
Méh manjing Isa, katara manéhna ngaliwat rék ka masigit. Panasaran. Kudu dipaluruh kasangtukangna. Kuliwed ka pipireun imahna. Kaca nako dicongkél saeutik. Hordéngna disinglidkeun. Gebeg! Puluhan beungeut pasoléngkrah ampir minuhan kamarna.