Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Anak Jéger

Kénging Ki Denkur
Dipidangkeun dina lapak 05 Fébruari 2013 18:58:37

Nu sésérahan tingaraleut. Naranggeuy kado. Euis nyalingker tukangeun tangkal peuteuy. Bréh calon pangantén lalaki maké bedahan. Kasép kéwes. Kebek ka bungah. “Itu si Rosad, meni gumasép,” ceuk Euis. Teu nyaho aing anak jéger? Pokna deui. Kusiwel, ngaluarkeun ketepél tina érokna. Ngécéng. Siett..batu sagedé indung suku ngabelesat. Maksud rék ngetepél Rosad. Nyalahan. Kalah keuna kana bolu. Mancawura. Teu kapuluk. “Duh teu keuna, aingah,” Euis ngécéng deui. Belesat..nyamos deui. Beledag kana gelung Ceu Rukmini. Ngagorolong. Nu ngalabring mimiti tingraringeuh. Tapi Euis teu galideur. Ngécéng deui. Nyalahan deui, kalah meneran kana beuteung domba. Ngabérélé. Peureuseun. Méakeun kapanasaran. Peletak nu kaopat kali mah keuna tangkal peuteuy hareupeunana. Malikan. Jegur kana pipi manéhna sorangan. Ngagoak. Huntuna coplok hiji. Jéngkél teu keuna-keuna. “Sugan kudu ku huntu aing,”pokna. Belesat..pluk kana saku bedahan Rosad. Euis beuki jéngkél. Gap kana batu sagedé peureup. Belewer dibalédogkeun. Beledug..ninggang sirah bapana nu tétéla milu sésérahan. Diopname tilu bulan.