Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Praktikum

Kénging Iwan Ruspendi Sr.
Dipidangkeun dina lapak 05 Fébruari 2013 17:54:02

"Ben, urang maen PS yu? Di mall nu kamari nyewana murah cenah. Sajam ge lumayan."
"Maneh weureu, teu kapok dicabok Bu Erna?"
"Eling urang mah, ceuk KM, Bu Erna teu asup poe ieu, ngurus pajeg motor bejana mah."
"Hayu atuh."
Bring limaan muru kanu dituju. Sepi rental PS teh, ma'lum jam sakola. Nu limaan teu kudu ngantri, ngadekul maen PES 2013.
"Ben, asa wawuh euy?" Nunjuk kanu keur dahar di Solaria, reres me-es.
"Pa Yuda? eta istrina meni geulis kitu?"
"Enya euy.."
"Hey, kalian lagi ngapain? Bukannya pada sekolah malah keluyuran!"
"Cilaka Ben, aya rajia!"
"Ampun Pak, saya sedang mencari buku materi buat tugas di sekolah, itu guru saya sedang makan." Nu keur dahar rungah-ringeuh mireungeuh aya petugas nyampeurkeun. Ret ka anu limaan, bet jadi samar polah. Nu geulis gigireunana bati kerang-kerung. Isukna, si Beben jeung nu opatan meunang niley praktikum Biologi A ti Pa Yuda.**