Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

U T A H

Kénging Dedi Pakot
Dipidangkeun dina lapak 05 Fébruari 2013 17:48:03

Gawé téh di pabrik paku. Geus tilu poé kuring teu asup gawé, babaturan pabrik pada naranyakeun, nga-sms, kunaon kuring teu asup gawé. “Bapa, hapunten abi teu tiasa lebet damel, jalaran kirang raraos patuangan.” Cekéng téh laporan ka dunungan basa inyana nelepon ka kuring bari nyarékan. Poe kemis wanci sariak layung kuring maksakeun indit ka dokter dibaturan ku pamajikan numpak béca. Sapaparat jalan, awak teu puguh rarasaan, sirah asa muter, késang brey-breyan kaluar tina awak, baju asa jibreg baseuh. barang srog anjog na tepas imah dokter, geus teu tahan deui, borolo kuring utah. Utah lain anu tisasari. Paku laleutik ting aracleng tina baham, bayatak jeung getih. Ras inget lima poé ka tukang. “Ku aing diteluh siah,,!!” kitu pok-pokan dunungan basa nyarékan alatan pamajikannana salingkuh jeung kuring.
“Hakan tah ku sia.” Gerentes dunungan bari nyakakak nempokeun kuring tina cai dina baskom di imah Mbah Jamrong.