Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nganteur Kahayang

Kénging Helmi Pakudjati
Dipidangkeun dina lapak 05 Fébruari 2013 10:21:58

Kasurung ku butuh, sawah nu legana ngan saratus bata, kapaksa dilanjakeun ka Juragan Husén, pakeun bahan pibataeun. Duit sajuta satengah ditampanan. Ras ka anakna, nu mogok sakola, mugen miang mun can dipangmeulikeun motor métik. Jang dépé masih kurang sajuta. Kapaksa deui baé, nambut ka Juragan Husén. Geusan mayarna Sartim buburuh ngajublag. Salawé poéeun. Morérétna panonpoé teu dirasa. Eureun sajongjonan, gesut nyusut kesang nu renung ku tungtung leungeun bajuna. Regot ciherang namperkeun hanaang haténa nu ngageuri. Nalangsa nyakséni sawahna nu léndo diala taneuhna. Taun hareup, kawasna paré bakal pundung moal baleuneur, ngagerentes. Aya nu ngagenclang ‘na juru panonna. Dur bedug. “Alhamdulillah, nuhun Gusti, abdi masih dipaparin umur dugi wayah kieu,” neuteup ka langit, namprakkeun leungeun. Tutas ngumbah pacul sisi solokan. Seja mulang heula, reureuh dahar jeung netepan. Di tutugan jalan. Kasampak loba jalma ngarubung. Dina brangkar ambulan, aya nu ngalempréh maké saragam sakola. Di mobil pulisi, karérét motor métik pelat TEST.