Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Nguyung Di Pésta Buku Bandung

Kénging Dhipa Galuh Purba
Dipidangkeun dina lapak 04 Fébruari 2013 19:32:59

Kajurung ku panasarn, antukna mah wanoja ahéng téh disampeurkeun. Ti poé kahiji nepi ka Pésta Buku geus rék pungkas, manéhna teu weléh datang pangrebunna, sarta mulang pangpandeurina. Anéhna, tara kaciri balanja buku. Ukur nengetan buku ti stand ka stand, sarta némbongkeun paroman hanjelu. Gedé kamungkinan buku nu dipaluruhna henteu nyampak. Salaku panitia, asa wajar lamun hayang nalék.
“Wartosna Pésta Buku Bandung téh mangrupi paméran buku panglengkepna?” tanyana sabada wawanohan.
“Leres pisan. Penerbit di sakuliah Indonésia muka stand di ieu paméran…”
“Tapi naha buku nu dipilarian ku abdi teu aya? Padahal upami aya mah badé diborong sadayana,”
“Naon judul buku nu nuju dipilarian ku salira téh?” sugan wé piproyékeun.
“Juduna Lalakon Kahirupan, medal dua versi. Duanana badé diborong. Vérsi 1 badé dibagikeun gratis, vérsi 2 badé diduruk sadayana…”
“Dupi nami penerbitna naon? Kiblat? WIB? Pustaka Latifah? Atanapi naon?”
“Duka…”
“Pangarangna saha atuh?
“Versi 1 Atid, vérsi 2 Rokib…” témbalna bari ngaléos.

Komentar (5)

Deaz Menak Winata
Hébring.. Simkuring katipu...!!!
Rita Rosita
Hebriiiiiing pizan heu heu hoyong terangeun neraca kahirupanana...
Yayan Bedog Supriatna
hihii...,engké ta mah terbitna géh. (y)
Indah Eka Lestari
Subhanallah, Sae pisan Uwa Dhipa. tos sakedahna urang emut kumaha buku catetan amal urang. hatur nuhuuun...! nyanggakeun jempol katumbiri ti Lembang :D
Sarjang
Siiip... Kang!