Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kopi Tubruk

Kénging Dedi Pakot
Dipidangkeun dina lapak 04 Fébruari 2013 15:18:24

"Calana jero diasupkeun kana téko, dicurugan ku cipanas. paké ninyuh kopi, hujan-hujan kieu. duh,,, meni kareueut." Jang Sarpin ngaharéwos ka pamajikannana.
"Hedeeddd...!!" tembal pamajikannana bari ngacungkeun jempol.

Komentar (4)

Jonny Taurus
Hahahaha.... buraong Ang !!
Dedi Herdiana
Emh,,, kacida nalaktak nya.. wadah pakakas personalia disalah gunakeun. tapi da ni'mat saurna teh... xixixixi
Puri Kania Pramanik War
kopi tubruk ageung maunatna eta mah Kang, landong ewateun, geura mangga sateko dileguk....hahahaha...
Dedi Herdiana
hahaha,, kanggo landong sagala rupi panyawat. mujarap eta mah..