Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Leungit Laratan

Kénging Harmenn Nur Harsayana
Dipidangkeun dina lapak 04 Fébruari 2013 14:52:34

Nu lawas tilawas. Rumanggieung. Diriung-riung tutunggul. Téoheun tangkal samoja, maluguran. Murubut. Juuh cimata. Tonggérét sumélékét 'na haté nu beuki rajét. Rut-rét. Ngahuleng. "Jang! Ema di dieu!" Indungna. Rambisak tukangeuna.

Komentar (6)

Mahpudin
Tos pada-pada jadi tutunggul ieu teh??? hiks...
Maman Hermansyah
Hapunten ka Ki Kuncén ogé wargi sadaya nun! Simkuring ngiring ngabalaan di ieu lapak. Hatur nuhun. Wilujeng siang.
Jonny Taurus
Hade Ang Harmenn Nur Harsayana, lanjutkan !! jempol ti sim uing....
Maman Hermansyah
Muhun Kang, hehe... Hatur nuhun kang pangdeudeulna.
Jonny Taurus
sami-sami Ang Harmenn Nur Harsayana... salam baktos!
Maman Hermansyah
Hatur nuhun Ang Jony tina pangrojongna. Simkuring ngiring diajar.