Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Demi Cinta

Kénging Bunda Unie
Dipidangkeun dina lapak 04 Fébruari 2013 13:50:19

"Sumpah demi naon?" manéhna nanya binarung teuteup seukeutna. "Demi langit jeung bumi, disaksian ku para malaikat, wantun sumpah, abdi cinta ka salira." walon kuring, cumalimba. Nyéh manéhna imut, laju ngaléos ninggalkeun kuring. Enya, cinta kuring ka manéhna lain cinta samanéa. Mun seug manéhna ménta kuring ngaleupaskeun nyawa, kuring ikhlas asal cintana kapimilik salalamina. Teu sawatara lila manéhna balik deui mawa botol cangkang cai mineral, eusi béngsin.Byur! Dibanjurkeun. Cekés! Gebur! Seuneu ngabebela meuleum raga. "Demi cinta,pan?" kapireng sorana ngagorowok laju nyakakak awor jeung sora jumerit kuring.

Komentar (9)

Iwan Hanjuang
Apoedy Sarah Ihsan, aya blamwir teu kadinya? Fikmin pondok tapi berkesan nan aduhai.. ehm..muaaach fikmina.
Mahpudin
Teu, aya ge tukang aqua... heuheuheu....
Sarjang
Waduuh... Manawi teh moal sadis jiga kitu...?? Siiip... Bunda...
Yusuf S Martawidenda
Ti pihak isteri cinta, ti pihak pameget ?
Endang Rochimat
Cekeng oge tong ciyussss teuing, mie ayam we tong mi Alloh heu heu
Érwin Wahyudi
Nyeureud fikminna, Si Ceuceu...!
Rohaendi
Tina ngayas jadi sadis kieu yeuh. Tapi aheng oge, Bund. Urang mana tah jalu teh, urang asupkeun rampak bedug kana beuteungna
Indah Eka Lestari
weiis keren fikminna Bun. Jempoool...!
Puri Kania Pramanik War
Aduh na mani telenges kitu Bunda mah