Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Mokahana Rasa

Kénging Jonny Taurus
Dipidangkeun dina lapak 04 Fébruari 2013 12:40:35

Ku asa jadi leuwih panjang jalan ka Majalaya, ngadiusna beus angger asa alon. Pira ti Kebon Kalapa ka Majalaya. Lamunan manteng hayang geura-geura tepi. Teu diwaro wanoja di gigireun nu rancunit make erok pondok, katingal jiga nu mamerkeun pingpingna, mulus ngagelempong koneng, teu ieuh ditolih. Rusras pikiran noroweco, ku keukeuh hayang geura tepi Ciparay. Kesang badag mimiti kalaluar mikiran pikumahaeun lampah ka hareup, nahan rasa nu rosa, nu nyangkaruk na jero pikir. Baleendah, Cikawung, Ciheulang, kumejot pikir mah geus miheulaan. Hayang geura gok. Teu burung nepi ahirna. Ojeg teu ditawar, mayar saengabna di luar mistina. Teu didangu tukang ojeg nganuhunkeun bari acong-acongan. Panto imah ditabrak, lung ransel, belewer sapatu. Teu dijawab pananya pamajikan ge, langsung ngagedig muru wese. Geus teu kuat hayang nagog.

Komentar (9)

Mahpudin
Piraning ge hayang nagog.. di SPBU weh atuh... heuheuheu....
Jonny Taurus
heuheuheu... nuju teu aya ideu Ang Apoedy Sarah Ihsan, nuluykeun fikminna Ang Agus Bagja # Teukatahan#. Nuhun ah.. wilujeng istirahat ....
Eni Setiani
Beu, geningan tumpak ojeg? Héhéhé
Mulyana SA
1000% uing katipeng nenjo pingping ari sugan teh. Tegep petingan jigana ieu mah ang .... meuni karasa ngagebruskeunana
Jonny Taurus
Mbi Chymepm, biasa mbi.. didramatisir... Ki Sunda Sawawa, kaideuan ku fikminna Ang Agus Bagja # Teukatahan#... wilujeng pelatihan Ang.
Sarjang
Tetela... Eleh nu geulis ge...
Jonny Taurus
Hehehehe... Haturan Ang Abah Sarjang, tetela...heu . Wilujeng manjing gawe Ang.
Mahpudin
Simuing mah rada aneh.. ongkoh teu diwaro.. tapina meni eces ngadeskripsikeuna ge.. mulus ngagelempeng... hahahaha....
Jonny Taurus
Ku tenget ai Ang Apoedy Sarah Ihsan ... hehehehe...