Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Lain Mangsana

Kénging Asep Rachmat
Dipidangkeun dina lapak 04 Fébruari 2013 10:43:14

Nu diudag lumpat ngajauhan. Kuring ngaberik. Seuseut kasusul. Napas méh béak. Ngahégak. Eungap. Késang lut-lét ngagarajag. Sataker tanaga maksakeun ngaberik deui. Méh beunang. Leungeun ranggah sagep-gepeun. Hanjakal, suku kasarimped akar saliara. Lapur. Udageun mingkin jauh. Ilang kateureuy ambahan.

Komentar (4)

Endang Rochimat
Ngudag kalangkang heulang? ulah ang heu eu, tegeplah
Kang Asep Rachmat YZ
Ang Endang Rochimat : Ngudag eta, can kenging wae geuning hehehe...nuhun Ang.
Mahpudin
Nambut motorna kang Endang Rochimat geura... heuheuheu....
Kang Asep Rachmat YZ
Kang Apoedy : Nambut ah....tapi alim ngabengsinan hihihi...Nuhun Ang,