Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nyelengit Dalapan Éngang…

Kénging Apoedy Sarah Ihsan
Dipidangkeun dina lapak 04 Fébruari 2013 08:52:15

Tuur geus karasa léklok. Beuteung karasa murilit. Daun jambu dikeremus. Cingogo asa sataun. Leng, tetempoan paroék. Sora éngang luhur sirah. “Ngéng.. ngéng.. ngéng.. ngéng.. ngéng.. ngéng.. ngéng.. ngéng!” Sarpoed, rubuh kapiuhan…*1.

Komentar (46)

Dewi Ratna Damayanti
hadeuuh... kacipta leuleusna. ka dokter atuh kang
Dadi Arya
Dalapan Éngang nu dalapan engang...dalapan kalimah deuih! dalapan kalieunna ah..mbéh rada panjang, manawi cekap dalapan puluh dalapan detik maosna
Mahpudin
Kang Dadi Arya sakieu ge, rieutna haduuuuhh.. tobaaaattt....
Mahpudin
teh Dewi Ratna Damayanti tos tiasa mikmin deui mah tos mendingan... heuheuheu.... ieu mah oleh-olehna weh kamari diare... heuheuheu...
Dewi Ratna Damayanti
matak oge sapatu mah ula di tuang, jadi we nyeri patuangan
Godi Suwarna
:"Hahaha...! Ieu mah fikmin parodi. Nyindiran ka nu sok mikmin dalapan engang...! Pokona mah, edol kenoh dekh...! " :D
Mahpudin
kamari teh nyangrekan emur.. jadi weh murilit... xixixixi...
Mahpudin
kang PRebu Godi Suwarna halaaaahh.. teu aya maksad sundar sindir.. mung, ternyata 8 engang teh, ampun tobaaaattt pisaaaaannn.... hese-na pikakeseleun... heuheuheu...
Iwan Ruspéndi Sr.
kedah rikip ieu mah mendetanana :)
Hadi Aks
Hahahahaha....Lain saéngang-éngangna pasti Tina engang kana éngang! Si Aang ieu mah sok nyelenéh jeung motékar da..:D!
Nasrul Jatnika
"Kencarkeun wee, kencarkeun..tong dipageran heula. Ke bisi kalangsu..hahahahahah :-D "
Nena Cunara
Heuheuheu... Mending keneh, kapiuhan ge jadi. Aceuk, dua engang ge, bolay. Domba nini kencar-kencarkeun! Sesaaaaaaah Yayi!
Jonny Taurus
hahaha... sesakeun engangna Ang..
Mahpudin
kang Iwan Ruspendi Sr. leres pisan.. tos diserat digegenah.. eh, langkung sa engang.. bolaaayyy, milarian deui kecap nu pas.. tobaaattt weh pokokna mah...
Mahpudin
kang Hadi Aks saabdieun nu paririmbon basa-na heureut meni kesel pisan ieu nyerat dalapan engang teh, kalan langkung, kalan kirang... ampuuunn deeecchh.. pokokna mah... heuheuheu...
Mahpudin
kang Nasrul Jatnika tadina bade sistem kencar-kandang... kencarkeun heula teras dikandangan, tapi langkung seueur nu ngencarna tibatan nu kersa lebet kana kandang... hahahahahahaha.....
Mahpudin
teh Nena Cunara Domba nini kencar-kencarkeun.. offside.. 9 engang... heuheuheu....
Mahpudin
kang Jonny Taurus mangga, engang nu ka salapan mah.. nyanggakeun... xixixixixi....
Jonny Taurus
hahaha... eta weh kataji ku baris panutup pikeun nyumponan dalapan engang..... nuhun Ang ... wilujeng mancen damel..
Érwin Wahyudi
Hébat ideuna, Si Akang... Hehehe
Mahpudin
kang Érwin Wahyudi nyobian geura 8 engang... saabdieun mah matak prustasi... tos kenging kecapna.. di etang deui langkung teuing atanapi kirang teuing... heuheuheu....
Érwin Wahyudi
Teu acan wantun abdi mah, Kang! Jabi ku pun Guru ti Galunggung ogé, teu acan diwidian. Hehe.
Sarjang
Siiip dalapan engang, jeung dalapan engang.... Bareuuh Ang!
Mahpudin
Abah Sarjang abdi mah sok ngabayangkeun, upami dina film kartun sok aya serangga nu ngulilingan sirah nu keur rieut.... heuheuheu.... jiga engang... heuheuheu... nuhun....
Entjep Sunardhi
Nulis maké palanggeran dalapan engang, guru wilanganana ulah maké ramo tapi ku rasa anu tangtu bakal karasa gampang tur ngaléotna. Komo ngarang tembang atawa guguritan mah kapan guru lagu, guru wilangan katut pedotan teh kacida pisan pentingna.
Mahpudin
kang Entjep Sunardhi hahahaha.. deuh asa katohyan ieu ramo abdi basa milangan engang... heuheuheu... teu acan tiasa ku rasa, ku ramo wae masih kalan asa tujuh asa salapan... heuheuheu.. hatur nuhun bongbolongana....
Entjep Sunardhi
Geura ieu raoskeun : Tuur karasa léklokna. Peujit geus pupurilitan. Daun jambu dikeremus. Cingogo asa sataun. Leng, téténjoan jadi poék. Sora éngang luhur sirah. "Ngéng, ngéng, ngéng ...," mani nongtoréng. Sarpoed rubuh kapiuhan.
Mahpudin
mani nongtoreng-na teu dalapan engang... heuheuheu....
Entjep Sunardhi
Kapan sapadalisan sareng 3x ... ngéng. Héhéhé.
Mahpudin
Owh.. eta maksadna... hahahahaha.. muhun kahartos... heuheuheu...
Kang Bibih
Maos fikmin ti Apoedy. Engangna aya dalapan. Raos nikmat karasana. Asa sinom jeung kinanti. Uing rada mikir ogé. Kumaha cara komenna. Ukur bisa nulis kieu. "Apoedy Sarah ihsan hebat" He he he he he he he he
Mahpudin
hatur nuhun kang bibih, eta sareng dipasihan elmu deui ku kang entjep.. perkawis kecap anu sapadalisan... tah, saurna engang-engang kieu teh, aya hubungana sareng guguritan nya.. ah, teu terang abdi mah... heuheuheu... mung apal budak leutik bisa ngapuuuuuuungggg....
Kang Bibih
Ang Entjep, "Leng, téténjoan jadi poék" 9 engang hehe
Entjep Sunardhi
Jumlah engang henteu mutlak kedah dalapan, toleransi diantara 7 - 9. Nu penting karaos ngaguluyurna / ngalagena lamun dibaca. Kajabi dina guguritan daék teu daék kedah gugon tuhon kana palanggeran dina unggal pupuh.
Shohiba Nu'man
Abi mah paling sieun ku engang teh. Kantos diseureud ku langkung ti dalapan. Panas tiris. Hehe
Mahpudin
Kang Entjep Sunardhi deuh, atuh pantesan abdi meni ngoprot.. da meni hoyong pas kedah dalapan wae... heuheu.. nuhun info-na...
Mahpudin
kang Shohiba Nu'man abdi mah, kaseureud hiji engang ge jempol dugi nyut-nyutan 3 dinten... heuheuheu...
Budi Mugia Raspati
Taluk abi mah boh ku éngang, boh ku engangna.
Agus Bagja
Kult waru andan waru fuuuah, damang!
Mahpudin
kang Budi Mugia Raspati pertama dan terakhir abdi ge.. heuheuheu.. jangaaarr...
Mahpudin
kang Agus Bagja deuh nuhun, mung fuaahna asa nembe tuang jengkol... heuheuheuheu....
Agus Bagja
Yaktos da asli, nembe teh emam sareng semur jengkol. he he
Neneng Yatikurniati
uah-uih ka wc, panginten
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
karunya Sarpoed diaré
A. Halim Kusumadjati
Sareng tatangi mah diembohan saalit, soklah disalapankeun..heuheu!
Riyono Afdfvm
na atuh ari yayi..tos nuang nanong atuh...landongan ku cengek sa kilo mah