Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Béja Balik Ti Dugem

Kénging Rudi Riadi
Dipidangkeun dina lapak 03 Fébruari 2013 23:52:18

Ukur dina dina létah nyebut bungah teh, basa lanceuk nyarita dina telepon rék balik ka Indonésia. Haté mah teu méréan. Puluh-puluh taun di Amérika, paur méré pangaruh. Padahal mah keun baé manéhna mah di ditu sing jongjon dina dunyana. Da kuring gé geus tingtrim tanpa manéhna, di dieu. Rék teu hariwang kumaha, tuda Ki Lanceuk téh di dituna jadi tokoh Islam nu boga pangaruh. Ratusan warga Amrik loba nu jadi mualap ku jasa manéhna sabatur-batur.

Komentar (31)

Tiktik Rusyani
Nu sieun insyaf..heuheu
Irfan
Hebring... Paingan teu ka Amrik ki adi teh. da ka dugem wae tuda...
Rudi Riadi
Muhun Teh Tiktik, tos jongjon ku dunyana...
Maman Damiri
Haaar........?
Iwan Hanjuang
nu ti amrik eureun ugemna urang rancaekek karek prung ugemna.
Rudi Riadi
Kang Irfan@Tah, muhun kitu,...teu kedah ka amerika hoyong kabebasan hirup mah, boa di dieu langkung parah.
Rudi Riadi
Kang Maman: Itulah enonesa....hehe.
Rudi Riadi
Kang Iwan: haha...rupina mah kitu.
Ahmad Fawzy Imron
Biasana mah, fikmin kang rudi teh, koncina dina tungtung carita. Ayeuna mah tibalik. Di awal pisan...dina judulna. Rada hariwang abdi mah. Margi diantawis ciri kiamat teh, saupami tos sagala tibalik.
Rudi Riadi
Kang Uji@ hehe...muhun kang, tadina mah malihan judulna bade diimpen di handap, supados janten judul renjagan...haha.
Is Tuning
ari uing kudu ngomen ? :p
Ahmad Fawzy Imron
Haha...cobian atuh, Kang. Fikmin nu judulna di handap. Insya Alloh pada maledogan... :D
Rudi Riadi
Teu kudu Kang Is...ngorong we jiga Si Jay..haha.
Is Tuning
ih, karek direkomeng. jigana tadi mah ditongkrongan ku pamajikan nya ? :p
Rudi Riadi
Hahaha...Kang Uji mah aya aya wae...
Sarjang
Hihi... Moal jigana ari ajengan ti Amrik mah Ang... Tos biasa toleransi. Eta nu riweuh mah, nu kakara mulang ti Arab Sudi. Mulangna pasti weh hutbah wae...
Hadiyanto Permana
hayang euy miluan ka dunyana.
Godi Suwarna
:"Whahaha..! Aya kituna ari Cik Gu..! Fikmin gulak-gilekna tos hebring pisan lah..! Tina fikmin budar-bodor biasa kawas Ha-Ha-Ha dina Mangle, ayeuna tos lebet kana kolom seni fikmin...! Heibat dekh..!"
Shohiba Nu'man
Gehel.. Hahaha.. Uteuk abi asa dipuir-puir.. Tapi ni'maat.. Hahaha
Rin Riani
Sing kapangaruhan,... Sing kapangaruhan,.... Sing kapangaruhan,.... heu,.. heu,... Sugan teh bodas sieun kahideungan,... Horeng sabalikna,.... Tegep,...
Rudi Riadi
Kang is:harap maklum, susis tea apan uingah.
Rudi Riadi
Abah Sarjang: Kanyataan mah memang kitu, Bah. Mung dasar we ieu mah, fikmin teh bet mahiwal.
Rudi Riadi
Hadianto: hehe...lain eukeur...haha.
Rudi Riadi
Kang Godi: fikmin sabada 'melepas lelah' ieu mah Kang Prab. satutas mayunan saptu nu bayeungyang..hehe.
Rudi Riadi
Mang Numan: Duh, hanmpura atuh mun kitu mah uing teh....
Rudi Riadi
Teh Rin: teras eteh....ngadunga maoskeun ' sing kapangaruhan'....Sugan bae kaijabah.
Edi Supriyadi
kontradiksi... pasalia jalan.... sing geura mulih ki dulur...
Irman N Dimyatié
:"Nepikeun ka ngusek uing seuri sorangan. Nyeungseurikeun diri. Haruuuuh...Yi. Jadi sarwa tibalik yeuh. Ciciren geus deukeut ieu mah..."
Dewi Ratna Damayanti
euleuh-euleuh... dasar Kang Rudy, kacidanya ari geus mulak-malik uteuk uing teh hahahah...
A. Halim Kusumadjati
Ustadz juga manusia..! Punya rasa punya hati..! Jangan samakan dengan gedeg-gedeg..! Yeeeeeaaahhh!
Agus Bagja
jawara pisan