Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Calon Artis

Kénging Asep Rachmat
Dipidangkeun dina lapak 03 Fébruari 2013 20:54:22

Wanci sareupna, sésa layung mulasan langit dayeuh Sumedang. Sakeudeung deui, Tampomas nu ngajegir bakal ngajadi silhuét dina pigura peuting. Tarman ngaléngkah gura-giru muru bunderan taman kota, ninggalkeun émpér toko nu biasa jadi pangreureuhan. Hitar leutik nu teu weléh satia marengan, disoréndangkeun. Pikiran jeung haténa dilimpudan obsési jadi panyanyi nu kasohor cara Pasha Ungu, Ariél Noah, Wali, jeung nu liana. Malah manéhna boga kahayang nyieun grup boybén sagala. Opat urang sobatna geus kapilih, saperti Adul, Kasmad, Emod, jeung Kurdi nu dirasa klop marengan réngkak di panggung.

Jalan macét, kandaraan ngantay panjang. Tarman asup kana salah sahiji angkot nu eureun, ngahaleuang dipirig ku hitarna nu ngagenjréng asal-asalan.
" Cangkurileung... Dérétdétdét, cangkurileung, eunteup dina dahan kai..."
Bérés nyanyi, Tarman ngasongkeun gelas palastik ka unggal panumpang. Nu diarasongan haré-haré, taya nu maliré. Angkot laju deui. Gura-giru Tarman turun bari kukulutus. "Leuh, lagu sunda mah euweuh nu méré geuning, naha teu ngalartieun kitu?"