Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ayun Asih

Kénging Yuharno Uyuh
Dipidangkeun dina lapak 03 Fébruari 2013 15:20:28

Nu ngalagena. Ngawelah dina umpalan sajatining asih. Nyakinah. Iman kadaliana. Léha. Nyéngcélak luar jerona. Sacara lahir mah, Puguh teu nurub jeung salakina. Tapi nyurup dina lelemes batinna. Keur ngais anakna nu ngadadak harééng. Diéyong hariring solawat. Nu diais awakna beuki nyebrét. Teu répéh jejeritan. Rét kana dompét salakina anu ngagolér dina méja, ukur diteuteup. Laju istigpar. “Sing sabar nya geulis! Ké urang mésér obat, pami Apa tos gugah, ” pokna. Semu ngalimba. Salakina ngulisik, geuwat disimbutan. Bari diusapan sirahna, semu deudeuh. Aya nu ngeclak, kana tarang salakina. Koréjat. Gebeg. “Geulis!”

Komentar (67)

Ema Salamah
Ema pisaaaannnn gkgkgk....Ari Akang pinter pisan neunggeul teh....
Rita Rosita
deuuh widadari etama sabaaaaar ..
Yuharno Uyuh
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu Nuhn Teh..!
Yuharno Uyuh
Teh Ema Salamah, Teh Rita Rosita, mangga nyangakeun, nuhn pami ka manah mah. Heuheu.. Nuhun jempolna.
Yuharno Uyuh
Dewi Ratna Damayanti, heuheu..!
Yuharno Uyuh
Sang Guriang, nuhn Ang!
Yuharno Uyuh
Yusef Muldiyana, nuhn Lur, hanpura can hadir ka rumrntang. Heheh
Yuharno Uyuh
Iwan Hanjuang, nuhn Pih! heheh
Yuharno Uyuh
Ki Denkur, Nuuhun Yi...!
Eni Setiani
Asa mbi pisan, Ang! Pami percanten kitu ogé. Héhéhé
Yuharno Uyuh
Mbi Chymepm, heueu, tantos Mbi pisan, Hheheh
Sarjang
Fikmin keren Kang... Sip..!
Joey Pengganti Wiro
Aya artosan teu tah dompetna aang? Da dompet uingah ngagoler tèh sok kosong. Siip pisan fikminna.
Rohaendi
"teu meunang mukaan dompet salaki, pamali, sok sial, matak harese nyiar eusina". (Padahal aya poto awewean) heuheu. Papatah kolot nu mihak ka jalu.
Kang Bibih
Asa kabita.
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
Étéh gé tara wantun muka lokét pun lanceuk..sieun reuwas
Nena Cunara
Sami, abdi ge dipahing pisan. Bilih ku paonam. Siiip yayi!
Yuharno Uyuh
Abah Sarjang, hatur nuhn Bah! Rohendi Pandeglang Jaro! heuheu bisi aya duit jaluna urut manggung, nuhn ah!
Yuharno Uyuh
Kang Bibih Nubaheula,Ang Joey Pengganti Wiro, nuhn kana dompetna, aeh, kana jemolna, heheh
Yuharno Uyuh
Nena Cunara, haturan Ceuceu! Uing kangen ka Yogya, iraha bde ka Bandung? salam ka si akang, heheh
Yuharno Uyuh
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu, percanten ka Teteh mah! nuhn jempolna Teh...!
Yuharno Uyuh
Jonny Taurus, hatur nuhn Ang Jon! katampi jempolna.
Jonny Taurus
Sami-sami Ang Yuharno Uyuh, Subhanalloh..... kabita ku nyakinah-na Ang..
Nena Cunara
Ngga, ke didugikeun nya!
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
nuhun atuh ari percanten mah da saupami nyebat teu percanten gé moal dkukumaha...héhé
Yuharno Uyuh
Jonny Taurus, hatur nuhn pami ka manah mah, mangga nyanggakeun, heheh, Nena Cunara, nuhn Teh!
Yuharno Uyuh
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu,Heuheu, aiteun teh! nuhn Tetehku!
Godi Suwarna
:"Jempol, Ang..! Cita-cita saban Abah we sugan mah. Kantenan upami bari leah diwayuh mah. Teladan pisan..! Heuheu.."
Agus Bagja
Sedih uing Ang, keur geulis teh shoehah deuih, bojo abdi pisan nu kitu teh. Hiks
Agus Bagja
Haunten sholehah maksad teh. Ieu tombol 'elna' sesah.
Agus Bagja
Sajorelat, kabayang karakter tokoh utamana. Beu, ari fikmin jawara.
Érwin Wahyudi
Mantap mun aya teh. Hehehe
Agus Bagja
Eduuuuuun
Yuharno Uyuh
Godi Suwarna, yaktos Ang Resi. heuheu, resep pami jaman kiwari nu kitu nyrakinah. Nagri teh bakal tingtrim.
Yuharno Uyuh
Érwin Wahyudi, tangtos aya Ki Adi mung duka dimana!? hheh, nuhn. Yi Agus Bagja, nuhun Yayi....! Mangga nyanggakeun, nuhn pami ka manah mah.
Yuharno Uyuh
Yi Nasrul Jatnika, jaturan, nu nyakinah tea. Heheh
Yuharno Uyuh
Heueuh aya ci Aang Edi Supriyadi, nuhn Ang!
Nasrul Jatnika
"Hadeuh, mantap pisan. Nyaan, istri pinilih. Saleresna dina agama mah, harta caroge, harta istri. Harta istri sanes harta caroge. Janten, diwenangkeun istri nyandak eusi dompet caroge. Da hakna. Tapi, HARAM caroge nyandak eusi dompet istri. Kecuali dompet anu..... heheheheh.. piss ahh.. 3:) "
Kokom Komariah
Eh iyeu aya di Garut..he..he..
Kokom Komariah
Itu tèh Lèha atanapi lèah? Kang Uyuh?
Rochaeni Neni Albanjari
hoyong tiasa kituuu....sabar sareng tuhu
Yuharno Uyuh
Nasrul Jatnika, yaktos kitu pisan Yi Ustad! Leha ki Adi pasti kitu panginten. Haruuhhh eta dompet nu mana...? hhahahh. Neni Geo Albanjari, Aminn Teteh..! Mangga nyanggakeun. Kokom Komariah, Leha maksadna mah, badea leah teu sawios, mangga nyangakeun hatur nuhn, jempolna.
Yuharno Uyuh
Iwan Hanjuang, Apihku nuhun! Sanaos teu komen da tos katoong dina manah salira, bakal nyarios; "tegep Jang!" heheh
Yuharno Uyuh
Tiktik Rusyani, nuhn Aceukku...! Katnpi jempolna diantos fikmina, uing sono! hheheh
Yuharno Uyuh
Rudiya Rudya Kuz, Nuhun ang
Rudya Kuz
sae pisan
Abah Aleeva
Hadeuh.....
Yuharno Uyuh
Rudya Kuza hatur nuhn deui, diantos gabung mikmion Ang.
Rudya Kuz
inshaalloh nuju resep macaan fikmin hehe teu acan aya ide
Yuharno Uyuh
Abah Aleeva, nuhun Bah!
Yuharno Uyuh
Wawan Setiawani, nuhn Ang.
Yuharno Uyuh
Dewi Ratna Damayanti, nuhn Warung Nyi Fikmin, nuhn
Warung Nyai Fikmin
Bari song angpau atuh, kadieu....
Yuharno Uyuh
Warung Nyi Fikmin, antos we, Nyi.
Yuharno Uyuh
Ki Sunda Sawawa, haturan Ang! heheh
Mulyana SA
Marojengja ieu hate ang gustiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... ngawangwang taya pangeunteupan. TEGEP
Yuharno Uyuh
Ki Sunda Sawawa,haduh kunaon Ang? Heuheu.
Tiktik Rusyani
Istri sajati..
Yuharno Uyuh
Tiktik Rusyani,Ang Hadi Aks, rupina mah kitu, pun bojo ge kitu da, heheh
Tiktik Rusyani
Ngiring bingah..sarebu hiji nu kitu teh.
Yuharno Uyuh
Herdi Pamungkas, Heuheu nuhn Ang!
Yuharno Uyuh
Maman Damiri heuheu nuhn kakangKu!
Irfan
Solehah. Pisan.
Yuharno Uyuh
'Eboed' Eman BudimanKi Adi Nuh...!
Hadi Aks
Kasatiaan si Aang, nulis watek istri nu soleh tur nyakinah, matak pikabitaeun abah-abah saur Ang Godi mah. Boa-boa enya gambaran istri si Aang, atawa sabalikna kitu sok kuraweud bae mun ditilar manggung atawa nguseup? Hahaha.... Basana beuki karaos lemes, bubuhan dirautan saban waktos. Mun cara jeujeur useup mah beuki leuleus beuki raos ngabedolna! Enod-enodan, ditataran, tuluy ngagudibegl gurame badag... Top dech!
Yuharno Uyuh
Hadi Aks, haduhhh, hatur nuhn Ang! Alhamdulillah rencang kulem rada caket kadinya, heheh.
Dewi Ratna Damayanti
wah pami abi mah teu tiasa kitu pih, margi pami tos urusan murangkalih nyebret mah kedah enggal lalandong ulah di engkekeun! pami telat pan bahaya. Nyawa tarohana. caroge memang wajib di mumule tapi sanes hartosna kedah ngorbankeun nyawa anak!