Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ngajul Bulan

Kénging Sang Guriang
Dipidangkeun dina lapak 03 Fébruari 2013 07:07:33

Manéhna, kost gigireun imah. Matak resep, ku soméahna. Cacakan geulis, henteu pilihan. Ngaranna janet, asli filipina.
Pirajeunan nitah, nyahoeun kuring jalma teu boga. Dahar ogé, seuseut paribasana. Matakna, tepi kiwari. Can aya, awéwé daékkeun. Malah sakapeung, sok ngahina. Mun nitah, lumayan. Aya, buruhna. Da manéhna, sok meulian baju. Tuluy dipakétkeun, ka nagarana. Cenah, jang jualeun.
Ngan geus sataun, manéhna balik. Pédah manéhna, geus meunang gelar. Paling sok ngobrol, dina facebook. Meunang mangnyieunkeun manéhna, accountna gé. Tapi kamari, manéhna nginbox, ménta dijemput di husein. Atuh isuk kénéh, geus ngajentul di bandara. Ngan tepi waktuna, euweuh norojol. Ambek, haté téh. Nu antukna, kuring balik. Kana angkot, da teu boga motor. Tepi ka imah, asa ku reuwas. Katempo na lawang, aya wanoja. Janet! Ceuk hate, yakin. Gabrug, manehna ngarangkul. Asa bungah, ieu haté. Asa aya, nu ka ubaran. Kadéngé manéhna, ngaharéwos kana ceuli.
''Kuring ménta dikawin. Sabab anjeun, geus ngaracunan pikiran. Oge haté, nu salira ieu kajaga''

Komentar (33)

Mahpudin
Sugan teh moal happy ending kieu pungkasana... heuheuheu... SIP (Y) (Y) (Y)
Iwan Hanjuang
Asiwungna mana?
Sang Guriang
ulah sedih wae kang apoedy.. Hehe
Sang Guriang
kulan, kang iwan?
Irfan
Assiiikk... Keren kang. Asa ngiring bungangang. Sanaos teu aya renjagan tapi pulen.
Sang Guriang
kang irfan.. Hiji impian kedah endah mangsa lekasan.
Ki Hasan
Impian klasik urang-urang. Ngan dipikir-pikir ku uing, sacara implisit ieu teh asa ngagambarkeun pengakuan kana superioritas bangsa deungeun, oge sakaligus gambaran inferioritas bangsa sorangan. Dina carita nu kungsi kadenge di urang mun rarabi ka urang deungeun teh, boh lalaki atawa awewe, sok digambarkeun keur ngaronjatkeun nasib sangkan leuwih hade. Boa hiji waktu mah ngarah urang leuwih gagah, taya salahna mun urang jadi rajana, dina perluna rarabi ka deungeun teh keur nambahan harem, misalna. Hehehe
Sang Guriang
ieu kisah fiksi hehe, urang luar2 berpikirna leuwih bebas tibatan urang.. Urang luar.. Asal resep, nikah.. Bangsa urang? Resep.. Can tangtos nikah.. Sabab ay kolotna.. Satuju teu?ah.. Seueur saratna.
Agus Bagja
Ngiring bingah
Godi Suwarna
:"Can patos tiasa neleban eusi, da ieu nembe jebul ti dayeuh. Kabur pangacian keneh. Mung, nu karaos ku sim uing, asa seueur teuing koma. Ngaosna janten dalukdek. Kitu manawi kangge sementawis mah...'
Sang Guriang
agus bagja.. Nuhun..
Sang Guriang
muhun, kang godi.. Karaos ku abdi ge..
Dedi Herdiana
manawi teh judulna "Ajul Gedang"? hahaha
Sang Guriang
kang dedi.. Etamah judul bulan rayagung.. Haha
Dedi Herdiana
hahahahaha... tohaga pisan ang,,,
Sang Guriang
kang dedi.. Hihi.. Pan usumna sanes..
Dedi Herdiana
sumuhun biasana mah. usum mijah,, haaha
Sang Guriang
hehe.. Pada pakaulan..
Edi Supriyadi
ngajul bulan ku pesbuk....hehehe
Sang Guriang
kang edi.. Ilahar kang jaman ayeuna mah..
Kokom Komariah
Milik atuh nya. Kedahnamah kagunturan madu..he..he..
Sang Guriang
teh kokom.. Hehe.. Jalmi sesah mah peryogi carios nu happy ending.. Da peuheur mah, unggal waktos mendak
Sang Guriang
teh kokom.. Hehe.. Jalmi sesah mah peryogi carios nu happy ending.. Da peuheur mah, unggal waktos mendak
Zhie Mano
hasdeuhhhh....laksana yeuhhh...kiwin dumai techh...
Abah Aleeva
Eta nyai janet ku harianeun mulang ka indonesya tibang ngadon hyng d tikah....kaurugan gunung tamah....
Sang Guriang
teh zhie.. Teu mustahil,
Sang Guriang
abah.. Pami aya nu kitu nya.. Hehe
Zhie Mano
yea....apapun akn trjadi...
Sang Guriang
teh zhie.. Muhun, eta rahasia pangeran.. Moal apal..
Zhie Mano
s0k atuh apalkeun ae....
Abah Aleeva
Ayeuna abah bade naros... Naon rusiahna eta nyai janet dugi k balik deui..pami jampe pelet, jampe ti mana,dukuna saha..?nek d teangkeun,nek melet urang holand,sugan we matih...
Sang Guriang
hehe.. Diapalkeun teteh
Sang Guriang
abah.. Pelet manusa mah sanes silih pikanyaah? Mere henteu pamrih, menta henteu prakna.. Dukun nu asli kyai sidik.. Sidik kana laku lampah mana nu sae mana nu awon.. Hehe..