Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ajengan Nyabok Santri

Kénging Sarabunis Mubarok
Dipidangkeun dina lapak 03 Fébruari 2013 04:43:29

“Mama, naha Gusti Alloh bet nyiptakeun syetan tina seuneu? Atuh masing asup kana naraka oge, panginten syetan mah moal ngarasa panaseun?” Ceuk hiji santri nanya ka ajengan. Sajongjongan nu ditanya ngahuhuleng. Teu lila ujug-ujug gaplok, gaplok teh eta santri dicabok ku ajengan. Nepi ka ceurik rawah-riwih. Tuluy ajengan cacarita, "Bieu taneuh geus nyabok taneuh, kumaha? karasa nyeri teu?"

Komentar (5)

Tuty Herawati
Leres pisan mama ajengan, nyeri......!
Nasrul Jatnika
(y)
Rohaendi
Nadom nu cerdas... Sip jasa.
Godi Suwarna
:"Haha...! Jempooool, Mama Sarabunis..! Tos lami sim uing teu dicabok. Diantos ameng ka rorompok, ah..! Cuang silih gampleng sapertos kapungkur...!"
Atang Soeryana
Gusti... asa dicabok bulak balik ku fikmin ieu mah, nuhun ajengan Mubarok kahartos pisan