Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Malem Minggu

Kénging Sucii Lestary
Dipidangkeun dina lapak 02 Fébruari 2013 20:16:00

Apa meni ségut geus mandi buruburu milihan kaméja nu pang méncrangna, maké minyak seungit nu nyégak teu kapaliré. " Ah, mengpeung ambu tibra. Apél heula ka nu ngora!" geréntés haté apa. Proot, minyak seungit disemprotkeun kana kaméjana. Karék gé malik, cekrék panto dibuka. Ambu mawa bedog, bari ngajorowok "lengkahan heula mayat aing!" malem minggu pinuh ku haru, geréntés apa.

Komentar (13)

Hady Prastya
Kagungan ajian naon Ci? Boa-boa hate abdi ge tiasa ka aos ku Suci mah.hehehe
Suci Lestary
hehehe henteu gaduh abimah a :D waah bisa jadi tah a :D diterawang wkwk
Rita Rosita
Neng Sucii Lestari, mayit atanapi mayat?,etah ni sae nya gaduh apa teh heu heu..
Suci Lestary
wa Rita : hehehe mayat wa :) hehehe saé matak pikanyaaheun pereup wa :D
Suci Lestary
haturnuhun kasadaya anu masihan jempolna :)
Indah Eka Lestari
hahaha... siip, Wi :D
Indah Eka Lestari
hahaha... siip, Wi :D
Suci Lestary
ahhahaha jol anjeun datang deui :D
Abah Aleeva
Jiahahahaha...apa ulah epes me'er..maju terus paaa...!!!!
Abah Aleeva
Jiahahahaha...apa ulah epes me'er..maju terus paaa...!!!!
Suci Lestary
abah : wah ieu mah boa-boa :D
Abah Aleeva
Boa boa naon teh sucii..??? T kengeng su'dzon..hehehehehe
Suci Lestary
wah balad abah jigana :D