Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Haqulyakin

Kénging Ki Denkur
Dipidangkeun dina lapak 02 Fébruari 2013 19:59:24

Ngajelepeng na tegalan. Awakna pinuh ku tatu. Raca tapak ngoétan. Getih cur cor ngabulen raga begung. Tinggal panona nu nyéngcélak. Teuteup harepan. Tulung tulungan. Ambekanana lain nu sasari. Anca naker. Rénghap ranjug. Beurat. Nincak wanci sariak layung. Tinggareblay maung, singa, lodaya, macan tutul jeung ajag. Aya kana lima welasna. Nyalampeurkeun. Patinggalaur. Teuing rék kumaha nyasaak hancengan nu batan sakitu. Moal hanteu pahibutna. Nu ngajelepeng teu walaka. Teu bisa majar kumaha. Pasrah sumerah. Ngan biwir teu reureuh kunyam kunyem nyanyambat nu murbéng alam. Neda pitulung. Yakin bakal dikobulna. Kateuing kumaha carana. Kun fayakun. Sora tinggalaur beuki deukeut. Malah aya nu geus tingsalegrog dina suku jeung bitis. Haqulyakin pitulung Alloh, galindengna. Ambekan beuki eungap. Ciduh garing geus nyelek kana tikoro. Beuki ngangsrod kana elak-elakan. Teu kaampeuh jegroh..batuk meunang tilu kali. Teu sakara-kara, burisat sato-sato gangas nu geus tatahar rek ngerekeb tingbalecir. Mangprét notog-notogkeun manéh. Salamet.

Komentar (20)

Mulyana SA
Alhamdulilllah... mani geus taki-taki bisi ka tipeng...ahirna Happy ending Tegep Ang Ki Denkur.
Dennykurniadi Kurniadi
hehe..kaulanun Ki Sunda Sawawa...hatur nuhun komena.
Yadi Sutomo
Nu ngajelepeng teu walakaya panginten nya maksadna mah,...
Rita Rosita
Padahal tatadi we atuh batuk ...da geuning sieuneun ku batuk mah tah...
Yuharno Uyuh
Hewheh,sip tiluheurna matak paur pungkasanana, serengeh, Haruuuh, Sar Aaaa!
Rudianto Surya HS
Karek ku batukna geus tingbalecir, sakti pisan. Hedednakeranan... (y) (y) (y)
Dennykurniadi Kurniadi
Yudi Utomo...hehe lepat nuhun koreksina
Dennykurniadi Kurniadi
Teh Rita Rosita...batuk nyelek tea dadakan...nuhun ah
Dennykurniadi Kurniadi
Ang Yuharno Uyuh..bagja dikomen ku Akang tehlah..asa ngapung..nuhun brow
Rita Rosita
muhun batuk nyelek nu dugi kawerweran heu heu..
Yuharno Uyuh
Heueuheu Kakng tea nyaahan ateuh! heheh
Dennykurniadi Kurniadi
Rudi...nuju ngulik sim uing oge...sakali batuk gubrag sajuta..nuhun
Dennykurniadi Kurniadi
Teh Rita Rosita...hahahaha ngangge dumpel atuh
Dennykurniadi Kurniadi
Ang Yuharno Uyuh...karep deuh
Rita Rosita
gkgkgk ....tau ajah dikau mah heu heu
Yuharno Uyuh
somse yara ka ypk
Dennykurniadi Kurniadi
Teh Rita Rosita....he
Dennykurniadi Kurniadi
Kang Yuharno Uyuh....saptu payun manawi
Rohaendi
Taaah panuju, modal awal dina kasuksesan teh nyaeta Haqulyakin. Cacak geus teu aya daya, tapi mun yakin mah, pasti bisana. Ngan eta "Walaka" atanapi walakaya Ki Denkur. Top tah jempol kula cayutan ti Pandeglang Ki.
Dennykurniadi Kurniadi
Aka Rohendi Pandeglang..haduh eta komen, jero pisan. Percanten ka saehu mah...nuhun Aka, nya kitu pisan nun. Hehe kirang dua huruf nya, nuhun koreksina