Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Chating

Kénging Dedi Pakot
Dipidangkeun dina lapak 01 Fébruari 2013 23:22:25

Klik “Room Bangladésh”, kuring asup. Teu pati loba nu énter téh, ngan dua id, Sameer jeung Mahmoud. “Can i join with you all?” cekéng téh rada babalagaan saeutik. Samenit-dua menit euweuh nu ngajawab. Kuring ngetik deui, ganti tulisan “Ame ki tomader sathe join korte pari ?” ngahaja maké basa maranehanana. Samenit-dua menit angger teu ngajarawab. Kuring ngetik deui “Garoblog sugan hah,,???” cekéng téh. “Huss,,!!! Teu kenging kitu, kang.” Ceuk Mahmoud.

Komentar (15)

Irfan
Heuheu...
Dedi Herdiana
trully story. hihihi. ari hég téh Mahmoud urang Cipedes. xixixixi
Irfan
Hahaha... Hareuh,,, aya ku kituna aru Jagat Maya...
Anang Kartiwa
Hehe reu'eus ku bahasa sunda,,,tegep ang, hehe
Dedi Herdiana
kang Anang Kartiwa, sumuhun. haduh,,, katipeng. sugan teh urang bangladesh. hahaha
Dedi Herdiana
kang Irfan, sumun, di jagat maya mah kadang2 aya ku kituna. hahaha
Ahmad Fawzy Imron
Asyik fikminna...
Dodi Rohyadi
marukan.. heuheu..
Dedi Herdiana
hatur nuhun kang @ahmad
Dedi Herdiana
hatur nuhun kang Ahmad Fawzy Imron kana pangdeudeulna, katampi pisan
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
ahahaha...urang Bangladesh Ciendog sugan Mahmoud mah
Dedi Herdiana
kang Dodi Rohyadi, hahaha
Dedi Herdiana
Teh Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu, singhoreng urang cipedes. paingan teu ngawaler nya, ari heg teh teu ngartoseun. hihihi
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
hanas wé tos Iinggrisan nya...
Dedi Herdiana
teh Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu, sumuhun, belaan buka google translate. xixixixxi