Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Leuweung Gelap

Kénging Ki Denkur
Dipidangkeun dina lapak 01 Fébruari 2013 14:13:11

Leuweung gelap. Leuweung sanget. Padumukan jurig jarian.Buta héjo sok némbongan. Kunta kunti sok ngajirim. Tinggandeuang mahluk teu wawuh. Ngabulaéh getih jeung nanah. Pimanaeun kasajaba jalma, ari lain manusa édan. Poék mongkléng sok lain wayah. Beurang jeung peuting taya bédana. Manusa lunta kadinya, balik ukur ngaran. Suku, leungeun, peujit jeung sirah, dileugleug taya sésa. “Teu sieun aing mah,” ceuk Sudira. Buleud patékadan. Rék ngawerejit ingkang kakasih. Euis Ningrum. Bongan sulaya tina carita. Norobos jalan jajahan. Nyingraykeun sarupaning hahalang. Séahh.. angin ngagulibeg. Tinggorosak. Tingpeletok. Teu puguh dengekeuneun. Ngaguruh. Nambah kakeueung. Gaur sora maung. Haleuang tembang ajag tijauhna. Bueuk surili jangkrik jeung caricangkas. Raéng patémbalan. “Heug ku aing ditedunan,” ceuk nu ngageugeuh di dinya. Jengkang.. geleber..clé, Sudira nangkuban na gunukan taneuh beureum. Aya aksara dina tutunggul Euis Ningrum binti H Ali, maot taun 1991.

Komentar (11)

Rita Rosita
Beugh meni tega hiks..
EMAN BUDIMAN
wew... mani sieun :(
Kokom Komariah
Gara-gara cinta meni tèga. Naha make nangkuban Sudira atuh??
Dennykurniadi Kurniadi
Teh Rita Rosita..hehe muhun
Rita Rosita
saur Meggy Z mah teganya teganya teganya heu heu...
Uwa Agus Sudrajat
cinta ditolak jurig bertindak ....tegep pisan lah Ki Denkur
Ratna Ningrum
Hahahahahaaa gk gk gk gkgkgk.....waduuuhhhh....geuning.....
Dennykurniadi Kurniadi
Uwa Agus Sudrajat...saurna seueur jurig ayeuna mah, duka jurig ti leuweung mana...nuhun komena
Dennykurniadi Kurniadi
Ratna Ningrum...hehe punten sanes Ningrum salira...nuhun komena
Dennykurniadi Kurniadi
Bah Samo Sutardi, Dewi Rengganis sareng nu sanesna, nuhun jempolna
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
matak keueung, ngan rada kerung di tungtung naha bet hoyong nangkuban luhureun gunukan taneuh beureum?