Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Daging KÉnÉh

Kénging Soendara Djatiseba
Dipidangkeun dina lapak 01 Fébruari 2013 07:24:52

.
Isuk kénéh. Warung sisi lembur geus ramé. Rupaning dahareun dipidangkeun. Manéhna seja meuli dahareun keur balakécrakan jeung batur gawéna engké.

"Bi, pangmungkuskeun nu ieu dua." Pokna bari nunjuk kana semur daging. "Ari nu ieu rendang naon, Bi?"

"Daging!" Bibi warung ngajawab semu wegah.
"Ari ieu naon?" Bari nunjuk kana gepuk.
"Dagiiing..." Nu ngajawab bangun wegah.
"Ari éta goréng naon?"
"Daging!" Bi warung degig.

"Duh, nyuguhan téh naon atuh, nya?" Manéhna bingung.

"Daaggg.....," Bi warung teu kebat ngajawabna. Sieun salah jawab.

Komentar (8)

Jonny Taurus
hahahaha...... eta pisan Ang. Wilujeng enjing...
Soendara Djatiseba
Wilujeng Tuang Idangan Daging Enjing.... heheheee
Yayan Bedog Supriatna
ba'da subuh raos pisan nuang daging mah Aka Soendara Djatiseba, segerrr...
Soendara Djatiseba
A hi hi....
Anang Kartiwa
Boa daging wungkul,,,teu di samara'an-samara'an acan, hehe
Soendara Djatiseba
Samara lawon... he hooo
Mulyana SA
Dadagingan weh atuhhh heu heu...
Soendara Djatiseba
Daging ranyéd wéhhh....