Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Test Drive…

Kénging Apoedy Sarah Ihsan
Dipidangkeun dina lapak 01 Fébruari 2013 06:37:24

Jazz, ngageuleuyeung. Kaca panon hideung. Rancunit. Wanita karier, nu hirupna teu weléh sibuk. Umur geus meujeuhna laki rabi. Malah, kolot teuing umur 32 jeung ukuran awéwé mah. “Having fun waé, hirup mah!” Kitu babasaana. Enya, da naon deui udagana. Kawin mah ukur status. “Aa, Neng dilamar ku si Mas!” Curhat. “Jadi pamajikan kadua?” Kuring kerung. Séréngéh manéhna seuri. “Émangna, geus nepi kumaha hubungana?” Panasaran. “Test drive…!” Nyiwit leutik, laju muru mobilna…*1.

Komentar (27)

Soendara Djatiseba
....semu daging-gate
Valda
Singhoreng gaya hirup kitu teh usum, geus biasa....:(
Mahpudin
kang Soendara Djatiseba mangga nyanggakeun surahana, bade di beureum di hideungna... heuheuheu.....
Mahpudin
ceu Valda Ali Vam muhun, geus biasa janten tos teu arasa asa...heuheuheu...
Jonny Taurus
Panuju Sareng Ang Soendara Djatiseba.... poean "daging".. Wilujeng enjing Ang Apoedy Sarah Ihsan ...
Soendara Djatiseba
Barade.
Mahpudin
kang Jonny Taurus heuheuheu.. itu mah masih mahasiswi.. ieu mah wanita kurir... xixixixixi... wilujeng enjing.....
Valda
Pernah aya nu kieu, "Nyieun dosa mah jiga udud, kuntung pinuh na asbak, piceun, ke udud deui, piceun deui" Tobat we unggal aya waktuna, apa salahnya? Nu penting tobat" Bingung, ari eta tobat naon?
Mahpudin
Tomat... Tobat Kumat... heuheuheu....
Jonny Taurus
hahahahaha... wilujeng enjing ka sadayana..
Valda
Bener asli, unggal malem Jumaah pangajian, aya kasempetan jang zinah, diasaan , kitu jeung kitu we. Beungeutna teh lempeng pisan.
Soendara Djatiseba
Hayu urang seuri bari nyiwit..... Aaww
Mahpudin
ceu Valda Ali Vam meureun implengana sugan jeung sugan hiji waktu panggih jeung anjing nu kahausan... heuheuheuheu....
Soendara Djatiseba
Barade.
Valda
Hahhahha....pelacur asup sawarga tea nya, nu puguh mah kaburu ko'id....hehhehhe Eta Kang Soendara Djatiseba, ku keukeuh barade, barade naon Kakang.....? nyiwit leutik?
Abah Aleeva
Mangga daging atah sesa ucing...jiahahaha...sae sae sae
Dewi Ratna Damayanti
hah! jaman edan!!!
Yayan Bedog Supriatna
fikmin maleman jumaah pisan, hihiii..
A. Halim Kusumadjati
Kacipta test drive-na ngangge Slalom Test Method, Gas dibeyer polgas, diututugan direm satakerna...cekiiiiiit!!! Galeoong..gubrag...! ngagesrak rungkun nu barala..hobaaaat!!
Mahpudin
Abah Aleeva ucing garong... heuheuheu...
Mahpudin
teh Dewi Ratna Damayanti mending tos drive langsung transaksi di KUA, ieu mah teu DP-DP acan.. maklum test drive di pameran... hahahahaha....
Abah Aleeva
Eeeh aya pamerana nya..cik bejaan d mana atuh pamerana..? Nek nyobian ah
Irman N Dimyatié
:"Naon nu keur pameran di mall, di lantai dasar, kaburu kabanjiran. Kakeukeum. Sarua jeung nu keur test-drive... kakeueum cipanasaran."
Mahpudin
kang Yayan 'Bedog' Supriatna sesa peuting... heuheuheu...
Mahpudin
kang Helmi Pakudjati tah gening.. nu bala langkung hipu mun geubis teh... hahahahaha.....
Mahpudin
kang Irman N Dimyatie deuh, jiga kumaha tah cipanasaran... jigana teu ngeunah pisan tah... heuheuheu...
EMAN BUDIMAN
Edun Kang, teu kapikiran tah ku sim uingah padahal nembrak (Y) (Y) (Y) 'kolot teuing umur 32 jeung ukuran awéwé mah', rupina kecap "jeung" langkung pas upami digentos ku "keur". Duka ketang ah....