Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nyungkun

Kénging Helmi Pakudjati
Dipidangkeun dina lapak 31 Januari 2013 23:52:43

Beletrak! sirahna ditéké.
“Aduuuh..! nyeriiii atuh, Gan!”
“Bongan sia mah digawé téh ngedul pisan.”
“Leuleus tuda, Gan”
“Alesan, pan unggal poé dibéré dahar.”
“Jatah duarébu sadinten mah, kirang gizi atuh, Gan.”
“Ari nyanéh hayang menu naon kitu?”
“Upami palay nyemprung mapakan Stoner, bandwithna nu unlimited atuh, Gaaaan!” Modem protés ka dununganana.

Komentar (41)

Reni Nurhayati
aduh modemna lemot nya kang? Hehe.. gentos geura,
Rudianto Surya HS
kalakuan modem abdi tamah... hahaha (y) (y) (y)
Yuharno Uyuh
Haruuuh, tegep.Parigel ideuna meni murudul Ang!
Rameli Agam
Hehehe. Bade nu sabaraha, Gan? Keun, cuang kirim ti dieu.
Melanie Kusdiman
hahaha .. paingan Boyot atuh .. nyanggakeun Jempol kang
Neneng Yatikurniati
Teu cekap upami mung diteke mah, Gan
Enok Jusriah
Sinyalna nuju awon wae di ckp mah....
A. Halim Kusumadjati
Teh Reni digentos merek naon ateuh?
A. Halim Kusumadjati
Ang Rudi Al-Fajri, Nyeta Ang,mingkin unggah adat..haruuh!
A. Halim Kusumadjati
Ang Guru Yuharno Uyuh, fikmin'ringan' Ang. Sinambi nyantey.
A. Halim Kusumadjati
Ang Agam, mangga ah teu langkung, nu penting nyebruuuuut!! hehe
A. Halim Kusumadjati
Bunda Melanie Kusdiman, Boyooot..vsan bun, rupina overweight, panginten..hehe
A. Halim Kusumadjati
Teteh Neneng Yatikurniati, saena DILEM BIRU nya teh?
A. Halim Kusumadjati
Teh Enok Jusriah, eta tuda sakadang sinyal teh sok luplep badis kukumbul useup..haruuuuh!!
Iwan Hanjuang
komo nu apih mah 9,900 saminggu make axis. meni hayang mekprek we ngan lebar.. hehehehe
A. Halim Kusumadjati
Apih Iwan Hanjuang,tapi lancar nya, Pih?
Iwan Hanjuang
lancar ngan lamun chat atawa inbox ngajeten we hayoh muir..
A. Halim Kusumadjati
Apih Iwan Hanjuang, berarti 11-12, Pih. Hadeuuuuh..ampun teuing , sugan mah.
Reni Nurhayati
duka atuh kang Helmi Pakudjati, abdi mah da teu nganggo modem, teu terang kang
A. Halim Kusumadjati
Oh ateuh paingan Teh Reni mah ngangge ADSL, sinyalna teu kapangaruhan cuaca. Manteuuup!
Reni Nurhayati
sok urang bagi kang atuh hoyong mah, 2 mbps, Unlimited,, kedah ka mana ngintunna? he..
Irman N Dimyatié
:"Gehel..! Hanas dibaca ti luhur. Kaduhung ah."
A. Halim Kusumadjati
Ang Irman N Dimyatie, Jiiiih..pan sual lejok-melejokkan Ang Irman saehuna, yuah..ha..ha..!
A. Halim Kusumadjati
Teh Reni Nurhayati, gampil alamatna di RT-5, RW-3, naik saja bis kota jurusan Kota Intan..hadeuuuuh! Hobaaat!
Irman N Dimyatié
:"Heu..heu..heu.. sedih uing, Tukang nipu jadi katifu..."
Reni Nurhayati
geuning Garut? akang urang garut?
A. Halim Kusumadjati
Ang Irman N Dimyatie, Biasa ateuh berbalas pantun tea, Ang. Der Ah apungkeun...!
A. Halim Kusumadjati
Sanes, Teh Reni , abimah ti Cikajang -ngetan saalit.
Irman N Dimyatié
:"Ieu uing ti maghrib keneh keur ngagulang-gaper fikmin... can anggeus keneh. Tuluuuung...!!!"
Reni Nurhayati
muhun Cikajang teh pan Garut.. Wah aya rencang Asgar/
A. Halim Kusumadjati
Ang Irman N Dimyatie, Guladiiiiiiig..digulang-gaper wae mah, bisi gurih teuing..Realeassssssse..ah!
A. Halim Kusumadjati
Teh Reni, Tah..tah.. rada ngetan deui saalit.
Reni Nurhayati
abdi mah kirang terang wetan, kulon, kaler, kidul na he..
Nasrul Jatnika
"heuheuheu..."
Mulyana SA
Rumaos sim uing sok ol dina hot spot gratis. Haruuh nyengir pisan
A. Halim Kusumadjati
Ang Nasrul Jatnika, tenang sim uing ayeuna mah ngangge server San Jose - California, bade donlod keunka dualaslima GB sadinten ge, no problemo.
A. Halim Kusumadjati
Ki Sunda Sawawa, Kuma we carana mah ang, nu penting alon-alon waton kelakon, gremet-gremet tanwande salamet.
Nasrul Jatnika
Ang Helmi Pakudjati: "Siaapppks..mantap lah. Asana tos waktosna transaksi deui upami kitu mah. :) "
A. Halim Kusumadjati
Ang Nasrul Jatnika, modal ledis diangge semeeeeen..hehe
Nasrul Jatnika
"Heheheheh..kalem Ang Helmi Pakudjati. Keun ku pun uing bade diemutan. Kumaha sangkan Ang Helmi gaduh akun. Ke cuang bagi-bagi untungna, Heheheheh"
A. Halim Kusumadjati
Ang Nasrul Jatnika, Siaaaap 3 jurus andelan tos disiapkeun. Fundamental, Teknikal pleus Desk Manajemen. Cuang narik devisa ku cara kerja 'cerdas'.