Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Méméh Dialajar

Kénging Dedi Pakot
Dipidangkeun dina lapak 31 Januari 2013 14:44:11

Rep, rohangan kelas anu tadina galideur jadi jempling, simpé. Leungeun katuhuna ditarumpangkeun dina lengeun kénca di luhur sabak séwang-séwangan. Panonna pareureum konséntrasi, biwirna tingkarunyem mapatkeun jangjawokan.
“ Hujud bungbang
Nu hurung dina jajantung
Nu ruhay dina kalilipa
Remet meteng dina angen
Bray padang,
Pangmukakeun kareremet nu aya di diri kula
Bray padang,
Bray caang,
Caangna salalawasna
Lawasna Saumur kula.”

[Taun 1935]

Komentar (11)

dudung ridwan
kan 1825-1830 tos aya pangeran diponegoro kang.
Rita Rosita
Haruuuh kutan di kelas ge sok mapatkeun jangjawokan heu heu
Ed Jénura
waaaaahhh... hahaha! helok abi. leres eta teh? nembe terang.
Dedi Herdiana
kang Dudung Ridwan, rupina mah tos janten adat kabiasaan. hehehe. teh Rita Rosita, hehehe,,, imajinasi. teh Éndah Dinda Jénura, rupina eta teh jangjawokan bade diajar jaman baheula. hehe
Dedi Herdiana
kasadayana, hatur nuhun pangdeudeulna, katampi pisan..
Sarjang
Keren jangjawokanna... Ijin copas Ang!
Dedi Herdiana
abah,, mangga. hehe
Mahpudin
Heuheuheu.. emut jangjawokan teh emut SMA... heuheuheu...
Rita Rosita
Kang Apoedy mah rupina nguliknya kana jangjawokan? heu heu
Mahpudin
Khan tos difikminkeun perkawis jangjawokan leunca... hahahahaha...
Dedi Herdiana
kang Apoedy Sarah Ihsan, jangjawokan pelet asihan nya?? hihi