Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Fur Elise

Kénging Helmi Pakudjati
Dipidangkeun dina lapak 31 Januari 2013 02:56:00

Gutrut nulis E-Eb-E. Mélodi énharmoni ngagulayun. Wirahma katalimbeng dina simpé. Senar piano gumeter antaré. Ukur ketug jajantung jadi metronom. Notasi jempling tanda katresna. Haturan anjeun nu ngancik di Wina. Ttd. Ludwig Van Beethoven.

Komentar (20)

A. Halim Kusumadjati
http://www.youtube.com/watch?v=_mVW8tgGY_w
Soendara Djatiseba
Asa ku kabenerannn
A. Halim Kusumadjati
Ang Soendara Djatiseba, Tah..tah..kabeneran kumaha, eunk? Boa-boa namina ...heuheu!
Soendara Djatiseba
Pa Beethoven keur ditanggap dina hp.... Nuhun, ah.... Asa aya balad!
A. Halim Kusumadjati
Ang Soendara Djatiseba, Oh manawi teh..hehe. Nyanggakeun Fur Elise, sanaos bolot, insting-na luarbiasa vsan Kang Beetho mah.
Budi Mugia Raspati
Waas hawar-hawar eta Fur-Elise. Evergreen. Mantap!
A. Halim Kusumadjati
Ang Budi Mugia Raspati,Yaktos Ang, melodius gumalindeng. Sanaos nu nyanggi laguna kuanjeun, teu tiasa ngareungeukeun hasil karyana.
Rudianto Surya HS
Kumaha pami simfonina diupoadkeun, Kang Haji. Supados langkung daria abdi ngaderesna yeuh, meungpeung nuju manteng, hehehe (y) (y) (y) (y) (y)
Rameli Agam
Ludwig van Beethoven, gumelar taun 1770 di Bonn, Jerman. Karya munggaran taun 1783. Laju ka Wina, tepung jeung Mozart. Produktif pisan ngagelarkeun karya, kaasup 9 simfoni, 32 sonata piano, 5 piano concerto, 10 sonata pikeun piano jeung biola, runtuyan kuartet gesek. Enya-enya orisinal, muka lolongkrang transisi tina musik klasik ka musik gaya romantik, katut ngailhaman gaya romantik. Daya pangaruhna katembong dina pidangan komponis-komponis satuluyna, seperti Brahms, Wagner, Schubert, Tchaikovsky. Oge Berlioz, Gustav Mahler, katut Richard Strauss. Nalika umur 20 taunan, Beethoven, kaganggu kondisi fisikna (tuli). Tapi teu matak ngurangan sumanget. Karya-karyana nembongkeun yen Beethoven teh komponis nu cerdas luar biasa. Beethoven tilar dunya di Wina taun 1827, dina umur 57 taun. Salasahiji omonganana nu kawentar nyaeta “Ieu karya teh lain keur ayeuna wungkul, tapi oge keur mangsa nu bakal datang.”
Neneng Yatikurniati
wengi-wengi ngadangu Fur Elise, eeemmhh
Yuharno Uyuh
Haduh eta ungkara meni heded kitu, nyaingan {ih Iwan Hanjuang yeuh, Sip Ang!
Iwan Hanjuang
enya ih. wes didemek-demek ra bayar.
A. Halim Kusumadjati
Ang Agam, wadoooh komplit vsan tah katranganana.Yaktos vsan seuseurna karya bheeto dsanggi satutas anjeuna bolot. Tapi tetep manteup. Aya tambihna Ang. Nu mendakan ieu notasi, lepat nyerat kedahna Theresia mantan kabogoh Bheeto nu di Wina, bet koloyong janten Elise.
A. Halim Kusumadjati
Teteh Neneng Yatikurniati, Kantenan..pedo elom, asa ngopay kopi lampung..maknyoooosss!!
Neneng Yatikurniati
muhun, emut da
A. Halim Kusumadjati
Ang Guru Yuharno Uyuh, apanan sim uing muridna Apih Iwan. Tapi tacan tiasa gumalindeng mapakan yasana Apih, Ang.
A. Halim Kusumadjati
Apih Iwan Hanjuang, dereng demok wani panjer nya, Pih. Hadeuuuh..ampun ah.
A. Halim Kusumadjati
Ang Rudi, mawi ieu modem-na rada ngadat kieu gning, sesah vsan lebetna...sugan engkin pami tos normal. Nuhuun, ang.
Yuharno Uyuh
Kedah masihan sasajen ka apih Iwan Hanjuang mah, garam beureum geura, heheh
A. Halim Kusumadjati
Ang Guru Yuharno Uyuh, siaaaap! Gudmer kasedep Apih, cuang inbokkeun..heuheu!!