Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Haaarr

Kénging Rafi Suherman
Dipidangkeun dina lapak 30 Januari 2013 21:47:13

Keur anteng nonton tipi, jol pamajikan mawa kopi, gék gigireun.
"Pa, aya teu pameget nu teu hoyong ngawayuh?" tanyana.
"Jujur, moal aya hiji ogé lalaki atawa salaki, anu nolak dititah nyandung, malah ceuk katerangan, surga keur pamajikan anu nitah nyandung ka salakina, tapi aya alasan nu tangtu!" jawab téh.
"Naon margina pameget hoyong ngawayuh?" ceuk pamajikan.
"Aya sawatara alesan, upamana, teu boga turunan, atawa aya kakurangan di pamajikan, ngan kusabab nyaah, jadi teu téga ngucapkeunana!" jawab téh.
"Ari mamah, aya kirangna?" tanyana deui.
"Manusa mah taya nu sampurna, nya tangtu waé, ngan kusabab aya kacinta jeung kanyaah, jadi katutupan" jawab téh.
"Ari bapa, hoyong ngawayuh?" tanyana.
"Nya ari mamah hayang nutupan kakurangan nu aya di diri mamah, jeung hayang asup surga mah, nya puguh" témbal téh
"Wios ngudar gelung weee" jawabna bari ngaleos.
Haaaarrr, ongkoh nanya, ceuk dina jero haté.

Komentar (76)

Gaus Firdaus
Heheh... Haaar. Sae!
Rafi Suherman
Ang Gaus Firdaus haaarr, haturan, nuhun, héhéh.
Deden Budiman
sigana aya pikiran q2 nyah ..........35@@@
Rafi Suherman
Jempol, haturan, nuhun!
Rafi Suherman
Pa Guru Deden Budiman, dupi pa guru?, heuheu.
Deden Budiman
sa emèt hèhè ..........35@@@
Rafi Suherman
Pa Guru Deden Budiman hahahah, ngiringan wé sim uing mah, hahah
Deden Budiman
rèk sh hla hèhé ..........35@@@
Rafi Suherman
@pa guru: teu wantun mayunan, tapi upami kapayunan teu kengeng melengek nya, hahahah
Budi Dharsono
'ngke ah abdi mah ngantosan usum
Deden Budiman
Haha ari kolot mh ngan nafsu da tanaga geus dèsèmber ..........35@@@
Rafi Suherman
Ang Budi Dharsono heuleuuug, mangkaning usum panen téh sataun tilu kali, atuh sataun téh tilu kali nya, heuheu.
Rafi Suherman
Pa guru Deden Budiman punten, atuh bilih kapayunan kunu buta tulang buta daging, hahahah
Deden Budiman
mangga tapi agèhan ok ..........35@@@
Rafi Suherman
@pa guru: hahahah, enya da liwet, hahah
Deden Budiman
haha ..........35@@@
Agus Bagja
Cung....hoyoong, heu heu
Rafi Suherman
@pa guru: tong diwartor-wartos almamater hoyong ngawayuh nya, hahah
Rafi Suherman
Kang Agus Bagja hahahah, nyaaa, da pasti.
Agus Bagja
Oal aaah, tatuuut. Heu heu
Deden Budiman
Sip ..........35@@@
Rafi Suherman
Kang Agus Bagja eeeyyy, susis, sami!, hahahah
Agus Bagja
Satuju sesama SUSIS (Suami setia isteri), he e
Rafi Suherman
@kang Agus Bagja: siiipp. *bari jebi, hahah*
Agus Bagja
He he, dipaksakeun pelebah setiana mah.
Rafi Suherman
Kang Agus Bagja édaaass, hahahah
Agus Bagja
Atuda meni lol deui lol deui ieu nu dipengker.
Rafi Suherman
@kang Agus Bagja: komo upami nuju pesbukan di poncongok, asa tuang payuneun calon mitoha baheula, hahahah
Agus Bagja
Ha ha, komo pami tos maksa noongan inbok. Rada paranas tiris. Xi xi xi
Rafi Suherman
@kang Agus Bagja: samii..... hahahahah
Rafi Suherman
Kasadayana nu ngajempolan, nuhun.
A. Halim Kusumadjati
Harrruuuuh..! ngusap birit..ngudar gelung..Tobaaaat! SOTOBABAT!
Rafi Suherman
Ang Helmi Pakudjati heuhet, sami... , wios bedo, batan aya nu ngudar gelung mah, hehehe
Sarjang
Sami ata teh... Kitu... Naros tapi tuntungna tetenjrag...
Rafi Suherman
Abah Sarjang hihihi, hanas atoh pribados ge, ari pek.
Ahmad Syarif
Leres pisan...Manusa taya nu sampurna Iwal ti Roko,. Malahan Istri mah sok ngulibek pami nyarioskeun nukieu teh.. Sok sanajan di bibita ku Sorga..anger we..
Rafi Suherman
Ang Ahmad Syarif hahahah, teu kabitaeun ku surga mah, narah ari kedah didua mah.
Rita Rosita
teu sudi abrig abrigan kedah di candung mah, banyak jalan menuju syurga teu kedah ngangge jalan nu eta haha
Agus Bagja
Bade jalan mana Teh Rita? He he
Irman N Dimyatié
:"Hahahahaha... Uing nepi ka ngabarakatak beres maca fikmin ieu. Asa paguneman uing jeung jikan baheula. Asa diwakilan dijadikeun fikmin. Memang kitu sakabeh istri mah. Moal aya nu ridlo. Dijamin."
Rita Rosita
Jalan nu entong di dua we atuh Kang Agus Bagja heu heu
Edi Supriyadi
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
Rafi Suherman
Teh Rita Rosita, heuheu, pan eta jalan nu paling gampil, hahahah
Rafi Suherman
Ang Irman N Dimyatie, heuheu, ongkoh naros nya, sanaos dibibita surga oge, alim saurna, heheh
Rafi Suherman
Ang Edi Supriyadi tah kitu cariosna teh, heuheu.
Rafi Suherman
Kasadayana nu ngajempolan, nuhun!
Yuyun Yuningsih
hahahha......duka kdh ngoment naon ieuteh nya..?? Baringung ah ari tos ngabahas anu karieu teh.....sensitip pisan...hehe
Rafi Suherman
Teh Yuyun Yuningsih, heuheu, da muhun sensitif mah anggoeun istri, da nu sok di tes mah istri, hahahah
Rafi Suherman
Teh Yuyun Yuningsih, heuheu, da muhun sensitif mah anggoeun istri, da nu sok di tes mah istri, hahahah
Yuyun Yuningsih
gak..gak..gak.... pameng hiji deui kang rafi suherman ngoment na,,sugan aya anu masihan hadiah pami 3xngintunkenanamah...hehe
Rafi Suherman
@teh yuyun: hahahah, sinyalna nuju luplep, abong malem juma'ah nya, janten kapencet dua kali, heheh
Yayan Bedog Supriatna
gustiiii..aingah, hanasing geus ngabudah ngaluarkeun dalil-dalil ngawayuh ari pék ukur naros wungkul, teu ngajurung, hihii...
Yuyun Yuningsih
heuheu....hanas tos husnudzon nya...??aritenteh ngadon ngajangilek nya...
Rafi Suherman
Ang Yayan 'Bedog' Supriatna, surga oge teu janten jaminan pangbibita gening, hahahah
Rafi Suherman
Teh Yuyun Yuningsih asa tos ditimbang dibeubeutkeun. Hihi..
Yuyun Yuningsih
di totogeun jiganamah..hhehee
Rafi Suherman
@teh yuyun: pisan tah leresna oge, hahahah
Djamhur Ahmad
sae...........numawi..ka para salaki dina hal ieu mah tong jujur 100%. hartosna kedah aya nu dipindingan sapalih.....
Rafi Suherman
Ang Djamhur Ahmad, nikah siri ang, nikah siri!?, hahahah
Djamhur Ahmad
Rosullulllah ge nikah siri...mung tos nikah teras diumumkeun Yen Anjeunna parantos nikah deui . Ke pami abdi nikah siri bade diuar uar di FB
Rafi Suherman
Hahahah, atuh di fb mah teu kaci ang Djamhur Ahmad, hahah
Rita Rosita
Haduuh virus Aceng mewabah di buruan Kang Rafi Suherman...kadeeee
Rafi Suherman
Teh Rita Rosita pan saur pa aceng fikri oge, sah, hahahah
Rita Rosita
Haruuh Aceng aceng heu heu
Rafi Suherman
Haruh, teh rita, teh rita, heuheu
Yusuf S Martawidenda
Tah, kitu istri mah upami hoyong terang jeroeun manah carogé téh
Rafi Suherman
Pasti sami sareng manah ang YusufS. Martawidenda heuheuy deuuh.
Yusuf S Martawidenda
Moal diwaler ah sieun Ang Rafi Suherman nudar gelung Ha..hah..
Rafi Suherman
Ang Yusuf s. Martawidenda, embeerr, emang guwe cowo apalah ciinn, hahah, nuhun kersa rurumpaheun.
Tatin Sardjiman
Cing atuh nya caroge teh sing ngartos kana jawaban nu dipikahoyong ku bojo teh nu kumaha....heuleuuuuhhh...
Rafi Suherman
Teh Tatin, heuheu, da teu kaduga ari hoyong toyota alphard mah, hahah
Tatin Sardjiman
kieu jawaban anu dipika hoyong para istri teh Akang" Uhun ge Ambu seueur nu sanes nu langkung geulis ti Ambu, nu langkung pinter ti Ambu, nu langkung menarik ti Ambu, tapi kanggo Ayahmah, nu atos ageung jasamah Ambu, sanes anu sanesna, tah eta nu diperhetangkeun ku Ayahmah". Tah Akang, ieu bocoran jawaban ti Tatin, Pasti Pas, sareng leres pisan kitu kedahna! !!!!
Rafi Suherman
Teh Tatin heuheuy deuh, da bongan naros ngawayuh, hahahah
Rafi Suherman
Jempol, nuhuuun!
Irman N Dimyatié
:"HAg ciah!! Disengoran ku kaom Hawa mah sanes lawaneun. Moal kuaaaat hahaha..."
Rafi Suherman
Leres ang Irman, hihihi