Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Unggah Adat

Kénging Ki Denkur
Dipidangkeun dina lapak 29 Januari 2013 20:10:24

Malarat leuwih ti batur. Hésé dahar-dahar acan. Pada ngahinas. Pada nyacampah.Leungit ajén kamanusaan. Tilu bulan katukang kabéjakeun ujug-ujug jadi jalma jegud. Puguh gujrud salelembur, pajar Ki Arnapi munjung ka maung. “Paduli teuing, kumaha nu nyarita wé,” ceuk Ki Arnapi.
"Nini, urang jalma beunghar. Gaya hirup kudu robah deuleu," pokna.
"Nyanggakeun, kumaha Yayang," ceuk Nini Ining jadi nyebut Yayang.
"Sagala rupa nu geus dipaké, ulah dipaké deui. Piceun, alungkeun atawa duruk. Tong owel meuli deui wéh,"
"Satuju, saé,"
Jeung enyana. Unggal tas dahar atawa nginum, gelas jeung piring téh keleweng dipiceun ka pipir. Baju jeung pakéan séjéna, sarua belewer dialungkeun. Tivi, unggal tas nyetél keleweng dibabétkeun. Éta mobil, unggal tas dipaké ulin tara ka garasi, jegur diduruk.
Hiji peuting, Ki Arnapi hayang sosonoan. Nini Ining ogé sarua. Atuh prung guley ragot pisan. Réngsé, Ki Arnapi inget kana komitmen. Sakur barang nu geus dipaké kudu dialungkeun. Teu diengkékeun deui, Nini Ining dirawu, belewer baé dialukeun ka pipir, nyangsaya na dapuran cau. "Naha aing disaruakeun jeung piring..." ceuk Nini Ining.

Komentar (29)

Rita Rosita
gkgkgkgk nini ining eleh set kuduna buru buru miheulaan miceun si aki ...
Yan's Ratualie
T E R L A L U.... ^_^
Ratna Ningrum
Hahahahaha.....gkgkkgkg.....wkwkwwkwkw....
Mahpudin
Hahahahahaha... deuh sanaos huntu nyanyautan tapi raooooosss.. seuriiii.... kwkwkwkwkwkwkwk.....
Elis Sri Yovita
deudeuh teuing Nini Ining
Ratna Ningrum
Bungung komenna ge,seri heula ah...hahahahah....gkgkggk..
Yan's Ratualie
kade ach Ki Denkur ...bilih malines ka Salira...?!?!?!
Ibrahim Farid
"Haduh alah ieung, kapihaluan!" ceuk Nini Ining. Éta si Aki mani rikat ari usum ngadaun ngora mah. Deuh.
Yan's Ratualie
Jibruuuug... ^_^
Anang Kartiwa
Wios da bakal aya nu mulungan deui, di daur ulang cenah, hahahahh
Ainie Vieshenza
,=D/>  hi•̃⌣•̃ hi•̃⌣•̃ hi.. hi•̃⌣•̃ hi•̃⌣•̃ hi.. _( )_ hi•̃⌣•̃ hi•̃⌣•̃ hi..
Nurasiah Jamil
biisaan si akang, ngan meni harianeueueueueun
Rini Mayasari
Jiahahahahaha.......moal komen ah
Dennykurniadi Kurniadi
Aya naon ieu teh asa rame kieu ?
Ratna Ningrum
Tah aya anu gaduh bumina..kabuuuuuuuuurrrrrrrrr.....
Eni Setiani
Gkgkgk habis manis sepah dilepehkeun!
Nining Sariningsih
Mobilna ulah diduruk, kanggo abdi be Ki! Hehe
Asep Komara
Tangtos kana ngagolombrangna...hehehe...meni tega...:D
Heni Sumarni
haha....! Moal komen ah. Rumaos barang bekas. Sieun dibalangkeun
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
ceukeukeukkkkkkkk
Dewi Mentari
hahaaaaa....
Agus Bagja
Ha ha ha ha ........moal dipulung ah Nini Ining mah, mobilna we dipulung mah. Pol jempol taiyeu.
Neneng Yatikurniati
gkgkgkgkgkgkgk Kurang ajar si Arnapi
Edi Supriyadi
meuni tega arnapi.... pelenyun weh uing seuri...bari cakakak udud...
Tatin Sardjiman
Hahahaha...pikawatireun kalakuan si kobe teh nya nurustunjung...
Dennykurniadi Kurniadi
Teh Rita Rosita....heuheu
Dennykurniadi Kurniadi
Kum kasadayana hatur nuhun kana komena, nyanggakeun sadaya-daya....
Samo Sutardi
si nini Ining eleh gancacang ... kuduna geus dipake terus dipekprek
Dennykurniadi Kurniadi
Bah Samo Sutardi...atuh beuki teungteuingeun