Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Keur Salira Anu Miang Tigor Siregar

Kénging Iwan Hanjuang
Dipidangkeun dina lapak 28 Januari 2013 15:23:09

Gendingan kebo jiro ngahaeub ka wayah peuting, dumalinding renghap pamungkas.
Notasi ngayunkeun titi laras legato tina mayor jadi minor melodys peurih cumalimba.
Urang gening teu apal titis tulis arransemen bisa ngarandeg satengahing lumampah.
“ Abdi asa lingsem dilebetkeun kana fiksimin basa sunda teh.” Galindengna teu weleh handap asor. Kembang ligar nu cikeneh muguran, kari waasna rumingkang dina alam panineungan. Mugia salira betah bumetah di alam kalanggengan anu lana taya wates wangenna.Amin.

Komentar (51)

Itjeu Chairiani Ratna
Aamiin Ya Allah Ya Rabbal Aalamiin...
Rita Rosita
Amiiiin...
Yayan Bedog Supriatna
Entos asa ka lanceuk sorangan. "Ya Allah, ampunkeun sagala khilaf sinareng dosana. Ya Rabb, tampi iman sinareng islam Aka Mancerod Tanpoaran. Amiin...aamiin..aamiin.."
Nining Sariningsih
Amiin..
Iwan Hanjuang
Yayan 'Bedog' Supriatna, nyaan anaking asa di samber heulang.
Eni Setiani
Amiiiiin!
Rini Mayasari
AMINNN...
Kurotuaeni
Amin... Mugia di tempatkeun di tempat pangsaena.
Iwan Kustiawan
Amiiin, mugia ditampi iman islamna. wilujeng kang Mancerod, awal ahir sadayana baris nyusul, urang tepang deui diditu
Tuti Sumiati
آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ Ngiring belasungkawa mugia almarhum di tampi iman islam..
Iwan Hanjuang
Fikmin # Keur salira anu miang Tigor Siregar # Gendingan kebo jiro ngahaeub ka wayah peuting, dumalinding rénghap pamungkas. Notasi ngayunkeun titi laras legato tina mayor jadi minor melodys peurih cumalimba. Urang gening teu apal titis tulis arransemen bisa ngarandeg satengahing lumampah. “ Abdi asa lingsem dilebetkeun kana fiksimini basa sunda teh.” Galindengna handap asor. Kembang ligar nu cikeneh muguran, kari waasna rumingkang dina alam panineungan. Mugia betah bumetah di alam kalanggengan anu lana taya wates wangenna. Amin.
Iwan Hanjuang
Nyai Endit, Kuncen Fbs, di revisi dina komen, malum rusuh jeung sedih.
Rin Riani
Wilujeng kantun,.... Kawaas moal deuk laas,.... Ukur nafakuran diri,.... Abdi ge aya dina antrian,.... Boa isuk boa jaga,....
Iwan Hanjuang
Rin Riani, leres pisan. Amin.
Noorfatah Muhammad Dimyati
Mugia ditampi Iman-Islamna Ang Mancerod Tanpoaran, Aaamiin.
Iwan Hanjuang
Agis Kurnia, salira ku akang dilebetkeun kana FBS supados uninga, wirehna anu mikacinta Almarhum sueuer pisan didieu, etang-etang kulawargana supados uninga, kalebet salira.
Agis Kurnia R'Syam
Hatur nuhun pisan...kana pangangken'na...
Hasan Tazmania
ngiring bela sungkawa
Mahpudin
Teu paduli pada melong ka simuing batur... uing ceurikkkkk.... hiks..
Iwan Hanjuang
Apoedy Sarah Ihsan, di revisi dina komen akang malum rusuh jeung sedih pisan akangna.
Iwan Hanjuang
Agis Kurnia, mangga sing betah dina lapak FBS imeutan ngajempolan atanapi komen, teras mangga berkarya didieu ulah ham-ham hariwang ku basa sunda, tinangtos engke oge bakal silih geuing, silih simbeuhan.Prung lah.
Agis Kurnia R'Syam
Aduh asa araisin kang...bahasa sundana pribados mah pabelit...
Iwan Hanjuang
Agis Kurnia, der we sawios pabeulit oge hoyong terang we meulitna sapertos kumaha.
Meila Handayani
Meni sedih ihh hiks
Rudianto Surya HS
Bet kasuat-suat deui. Halah, cimata nu geus raat bet merebey deui, Apiiih... Teu kawawa simuingah ieu teh. Ras ku handap asor, galehgeh, sareng akuanana. Teu eureun simuing ngadunga pamugi dihapunten samudaya kalepatanana, ditampi iman Islamna. Amiin YRA. Oge pamugi kulawargina sing dipaparinan kasabaran. Oge ka Apih pidunga ti simuing, sing sehat wal 'afiat. Amiin YRA.
Irman N Dimyatié
der we sawios pabeulit oge hoyong terang we meulitna sapertos kumaha.
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
Nineung..ku jempolna nu tara elat kana unggal fikmin sareng komén...wlujeng angkat Kang...
Irman N Dimyatié
:"Ahlaqna nu sae kudu diturutan ku urang. Ulah terus-terusan sedih. Ayeuna mah urang du'akeun ku sarerea supados anjeunna aya dina ridlo sareng maghfiroh Allah SWT. Aamiin!"
Yuni Suparyani
Inalilahi wainailaihi rojiun, ngiring sungkawa Kang Iwan Hanjuang..
Iwan Hanjuang
Jerry Dimyatie, cik ulah ngopas atuh komen teh sing aya ide..
Iwan Hanjuang
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu, asa disamber heulang teh nyaan.
Iwan Hanjuang
Yuni Suparyani, hatur nuhun Bu, Amin.
Iwan Hanjuang
Rudi Al-Fajri, anaking nuhun pisan pangdu'ana, ditarimakeun pisan. Amin yra.
Iwan Hanjuang
Teu kacipta sedihna Meila Handayani mah.
Tatin Sardjiman
Aamiin...
Iwan Hanjuang
Tatin Sardjiman, nuhun Amin yra.
Neneng Yatikurniati
aamiin
Reni Nurhayati
Aamiin. Ngiring sungkawa nu taya papadana
Iwan Hanjuang
Neneng Yatikurniati, Reni Nurhayati, hatur nuhun Amin yra.
Irman N Dimyatié
:"Baca atuh sing telek, Ang Tom. Uing henteu terus-terusan ngopas."
Iwan Hanjuang
Eta Jerry, ngomenna bari ambek, pancingan mengena.
Mulyana SA
Kuring jajap dua....
Iwan Hanjuang
Ki Sunda Sawawa, Amin yra, nuhun.
Iwan Hanjuang
Tiktik Rusyani, tos kapendak??
Iwan Hanjuang
Neni Geo Albanjari, nembe aya saderek Wawan Setiawan Husin komen.
Tiktik Rusyani
atos, Kang. Nyaan nineung pisan ka nu sae manah mah. Picontoeun pisan.
Iwan Hanjuang
Tiktik Rusyani, dilebetkeun ka FBS ku akang..
Tiktik Rusyani
Mugia Kang Mancerod Tanpoaran ayeuna nuju ngararaoskeun kasaeanana ka urang sadayana nu mangrupi caang padang di kuburna, Aamiin.
Wawa Wasria Wiriyadinata
Mugia ditampi sagala rupi amal ibahna, kenging tempat anu mulya...aamiin
Iwan Hanjuang
Wawa Wasria Wiriyadinata, nuhun. Amin yra.
Iwan Hanjuang
Kembang pinetik sinembaran sari tutup lawang sigotaka. The end.