Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Siloka Punakawan

Kénging Helmi Pakudjati
Dipidangkeun dina lapak 28 Januari 2013 14:08:12

Toroktok. Campala sampurasun. Kolotrak arga muka pramuditha. Gumelaring wayang dharma. Jejer nu dihin pinasti. Lalakon anyar pinanggih. Kuring leumpang ka tebéh wétan. Anjog di Karang Tumaritis mangsa balébat. Bray caang. Dibagéakeun Ki Semar, Cipta namperkeun wening pikir dumasar Iman. Minangka obor madangi sajatining udagan. Koloyong muru ngalor. Kampung Klampis Hideung nu disungsi. Mas Gareng umajak sila. Rasa ngayak rereged penggalih, dumasar Islam minangka sair cara milampah. Laju ngidul. Di Karang Kadempél tepung jeung Mang Dawala. Karsa gumulung buleud patekadan dumasar Ihsan, ikhlas ngalempengkeun niat kereteg ati. Cepet ngulon bras ka Kampung Pacépotan, pendak sareng Kang Sastrajingga. Karya énggal prak dipigawé, keyeng dumasar tresna, sukaria tur daria. Bismilah. Malahmandar manpaat kanggo sasama uga kenging ridho Mantena. Punakawan, silokaning dharma. Punakawan, cipta, rasa, karsa jeung karya. Nu tansah jejem kumawula. Ngawula hing Pangersa Gusti. Lillahi ta'ala.