Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Anak Lutung Anonim

Kénging Helmi Pakudjati
Dipidangkeun dina lapak 28 Januari 2013 08:02:46

Pahoras. Unggal panggih jeung barudak, tara towong babagi kadaharan , kayaning peremèn, biskuit atawa gula kopi rangsum prajurit, nu geus didusan sakotak-sakotak leutik. Pikabungaheun. Geusan nelah, pikeun barudak mah ''Pahoras'', dumèh sok ngomong ''Horas...!'' mun kabeneran pasarandog jeung barudak tèh.
Patampol : “Lètakan...sènjataaa...grak!!''. Belewerrr...guprak!. Mang Oyon ngabalangkeun bedilna, ngalèos bari kukulutus. ''Sudi teuing, aing kudu ngalètakan, bedil mah''.
Jèndral Mèrah. Yuswa 44 tahun, janten Brigadir Jènderal, kateuneung tur kaludeungna bekèn pisan, sok disarebut ''Sukarnois'' atawa ''Jènderal Mèrah'' ku batur-baturna.13 Maret '67, divonis hukuman mati, lantaran dituduh makar. 16 Mei '70, dièksekusi mati, pasarèanana dugi ka kiwari dirusiahkeun ku Pamarèntah.

In Memoriam Apa Mancerod Tampoaran. Wilujeng Leleson, Prajurit!