Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Forever Love

Kénging Ki Denkur
Dipidangkeun dina lapak 28 Januari 2013 05:17:37

Asih urang deudeuh urang. Lir bulan jeung béntangna. Lir kembang jeung kukupuna. Lir gula jeung amisna. Éndah. Maheut. Kareueut. Satungtung balébat bijil ti wétan, moal rék incah balilahan. Cinta Akang ukur keur anjeun, jungjunan kembang lamunan. Imut anjeun, rindat anjeun, jeung sagalana nu aya di diri anjeun, nyeceb kana jajantung. Ngoétan rasa. Geuning cinta téh éndah. Enya, saprak urang tepang, geuning sesah hilapna. Anjeun geus ngahudangkeun sagala rasa. Sariring dumadingna, ukur anjeun nu kapicamcam. Urang tos sarasa satujuan.
“Kang……,”
“Nyai…..,”
Gabrug. Silih gabrug, tipepereket. Juuh cipanon. Kebek ku kasono. Dipirig lagu My Way naék kana kembang gadung. Nginghak. Namplokeun kadeudeuh. “Kang…, urang moal tiasa ngahiji,” pokna, ngaharéwos. Ukur bisa ngabetem. Nyarangkeun gunung hahalangan nu sakitu ngajegirna. Hamo bisa kataékan.
“Hmmmmmm,” ukur sakitu.
“Duhh…Kang……,”
“Duhhh…Nyai…..”
Tangkeupan ngadadak pegat. Kasuaykeun ku démo supir angkot nungtun panartiban trayek. Ngabring…éak.. éakan…
“Akannng……pokona mah forévér love nya,” ceuk Nyai bari ngadadahan. Milu kana aleutan demo jeung bapana.

Komentar (4)

Mulyana SA
edaaaaaaaaas ieu kayas... pelem kacida Ang (Y) (Y) (Y) pungkasanana haruuh
Ratna Ningrum
Nnjriiitt..edan etamah.....hahahahah...gkgkgkgk awalan asa enya uy! tapi eta ahiranna,,!
Kidung Amiranti
Hahahahaha,,,Demo panci sugan ??
Rini Mayasari
(Y) (Y).....seeppp