Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Leunca

Kénging Ki Denkur
Dipidangkeun dina lapak 27 Januari 2013 20:00:26

“Nini, saméméh kuring balik ka alam kalanggengan. Wayahna pangnyieunkeun karédok leunca!”
“Heug..” tembal si nini bari ngaleos ka dapur. Bingung kudu kamana néangan leunca wanci tengah peuting kieu. Kabeneran dina pipiti aya térong dua siki. Teu diengkékeun tuluy baé diréndos. Song dibikeun. Celenun ku si aki diasaan.
“Lain karédok leunca siah ieu mah. Aing ogé éling kénéh,” témbal si aki.
Si nini balik deui ka dapur. Bingung kénéh. Rét kana pago kabeneran aya kacang panjang. Gancang diréndos. Song deui dibikeun ka si aki. Celenun diasaan deui.
“Montong nipu siah ka salaki téh bisi tideuha. Ieu mah kacang panjang, deuleu,”
Bakat ku aral, kerewek si nini néwak hayam tina kandangna. Tuluy baé digoréng sakumaha mistina. Song dibikeun ka si aki.
“Pék kainyah,” ceuk si nini kuraweud.
“Tah mun ieu heueuh leunca. Béda karasana ogé,” ceuk si aki bungaheun.

Komentar (10)

Ki Baba Gibson
"kehed teh....!" ceuk si nini bari ngaleos, neangan tambang keur ngeurad beuheung soranganna, rek miheulaan si aki balik ka kalanggengan.....
Ibrahim Farid
Kumaha pami dipasihan goreng daging domba, nya?
Rin Riani
Nurustunjung ka patutna,..... saur si nini teh,............
Neneng Yatikurniati
hehe
Agus Bagja
Eleuh eta si aki..., he he
Imas Rohilah
Nilik kituna mah rada tebih kénéh kana mulang tah si aki.
Ratna Ningrum
Abong abong namina dua nya,,? cobi pami namina aki hungkul..pati ngahiji sareng mesin mobil..heu heu..
Reni Nurhayati
Tadi siang abdi ngaredok leunca, mung teu neda da teu seneng. Mangrendoskeun we.
Meila Handayani
modus..hihihihii
Ibrahim Farid
Mangrendoskeun kanggo saha kitu, Teh Reni? *timburu*