Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nalika Hujan

Kénging Dedi Herdiana
Dipidangkeun dina lapak 25 Januari 2013 17:32:36

"Apa yang anda lakukan, Dédi?" tanya Facebook ka kuring dina beranda.
ku kuring dijawab, "Siduru hareupeun hawu, nyuruput cikopi haneut bari murak beuleum sampeu, dibaturan hariringna 'ode To Joy' Last Movement Theme (Symphony No.9) [Beethoven, Ludwig Van]."

Komentar (10)

Dedi Herdiana
teh Dewi Rengganis, hatur nuhun kana pangdedeulna, katampi pisan
Dedi Herdiana
kang Usman Ali M, hatur nuhun kana pangdedeulna, katampi pisan
Dedi Herdiana
kang Sukadi Nanta Praja, hatur nuhun kana pangdedeulna, katampi pisan
Neneng Yatikurniati
tong hilap 'fur elise' na
Dedi Herdiana
kantenan, kolaborasi antawis suasana eropa sareng sunda. hihihi
Imas Rohilah
Manawi bari ngadangukeun trang-trang kolentrang.
Dedi Herdiana
teh Imas Rohilah Cianjur, trang-trang kolentrang mah ngke pami nuju campelu di handapeun munara eifel.. hihi
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
éta juragan fésbuk hoyong apal waé nya...
Puri Kania Pramanik War
hehehe...manawi teh nuju mikmin
Dedi Herdiana
hehe, apanan muhun eta oge teh Puri Kania Pramanik War