Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Pangajian

Kénging Dedi Herdiana
Dipidangkeun dina lapak 25 Januari 2013 16:29:02

Turun tina mimbar kuring diuk deukeut mustami jajaran hareup, gék diuk hiji jalma anu teu pati wawuh bari ngaharéwos ka kuring, “Jang Ustad, naha ngeusi pangaosan téh matérina angger kénéh nu éta?. Basa kamari di Masjid wétan matérina anu éta, ayeuna di dieu anu éta kénéh.”
“Ah éta mah salah akang, naha atuh akang ngingintil waé kuring? Nyaho kuring mah keur diajar. Boga matéri hutbah ngan sakitu-kituna.” Témbal kuring bari semu heneg.

Komentar (20)

Mulyana SA
Hadeuh ka gebes.... TEGEP pisan (Y) (Y)
Nining Sariningsih
Hehe, padahal mah direkam be atuh! Pados teu cape...
Dedi Herdiana
ambu Mbi Chymepm, abah Ki Sunda Sawawa, teh Rita Rosita, teh Nining Sariningsih. hatur nuhun pangdeudeulna. katampi pisan...
Dedi Herdiana
teh Nining Sariningsih, sumuhun eta ge, dina sanes waktos mah mung kunyem wungkul. lipsing, karokean hutbah. hihihi
Dedi Herdiana
teh Imas Rohilah Cianjur hatur nuhun kana pangdedeulna, katampi pisan
Dedi Herdiana
kang Tito Wicarda, hatur nuhun kana pangdedeulna, katampi pisan
Dedi Herdiana
teh Maya Pancanaka, hatur nuhun kana pangdedeulna, katampi pisan
Dedi Herdiana
kang Nazarudin Azhar, hatur nuhun kana pangdedeulna, katampi pisan
Dedi Herdiana
kang Rameli Agam, hatur nuhun kana pangdedeulna, katampi pisan
Dedi Herdiana
teh Tiktik Rusyani, hatur nuhun kana pangdedeulna, katampi pisan
Dedi Herdiana
teh Elis Sri Yovita, hatur nuhun kana pangdedeulna, katampi pisan
Dedi Herdiana
teh Dewi Mentari, hatur nuhun kana pangdedeulna, katampi pisan
Dedi Herdiana
teh Dewi Rengganis, hatur nuhun kana pangdedeulna, katampi pisan
Dedi Herdiana
teh Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu, hatur nuhun kana pangdedeulna, katampi pisan
Neneng Yatikurniati
jigana ng'fans' tah mustami éta téh. héhéhé
Dedi Herdiana
muhun sigana mah, mung hanjakalna masihan saran teh teu nolih situasi dan kondisi. xixixi
Sarjang
Sami sareng nu dina tipi, materina sok eta eneh, eta eneh... Haha! Sip Kang!
Dedi Herdiana
muhun abah. heheh. hatur nuhun abah pangdeudeulna. katampi pisan
Puri Kania Pramanik War
hahaha...untung teu diselapan ku iklan
Dedi Herdiana
teh Puri Kania Pramanik War, xixixixixi... iklan mah atuh kedah mayar pajeg