Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Tarzan Jeung Jane

Kénging Dedi Herdiana
Dipidangkeun dina lapak 24 Januari 2013 09:31:52

Kacaritakeun geus aya kana sataunna Jane cicing di leuweung, kusasab manéhna sasab teu bisa balik. Sapopoé ngan ukur dibaturan ku hiji lalaki anu ngaranna Tarzan. “Jane, hidep geus aya sabaraha bulanna cicing di leuweung jeung akang, naha teu sono kanu jadi kolot di lembur?” tanya Tarzan bari ucang-ucang dina biwir ranggon. Jane tungkul, pok manéhna ngajawab “Kang, kuring lain teu sono ka kolot kuring, ngan kuring kagok deudeuh ka akang. Kuring hayang rumah tangga jeung akang.” Sora Jane semu dareuda, ampir teu kadéngé. Tarzan nyusut cimata Jane maké daun kararas. “Nya lamun pamadegan hidep kitu mah, aya rasa duriat ka akang, daék hirup ripuh jeung akang, hatur nuhun pisan, da akang gé nyaah ka hidep.” Ceuk Tarzan bari ngusapan anu keur léléndéan ka manéhna. “Ngan sing sabar bé nya, akang rék néangan heula jang mas kawin katut pekahna.” Tambahna bari nangkeup nu jadi bébéné semu geugeut.

Komentar (17)

Dedi Herdiana
ambu Mbi Chymepm, hatur nuhun pangdeudeulna
Dedi Herdiana
Bunda Susan Luvyna, hatur nuhun pangdeudeulna.
Eni Setiani
Ang Dedi Herdiana, kumaha kasauran Ki Hasan: "Sadinten cekap ngintun tilu fikmin!" Punten nya! Bilih katoloksok ngintun langkung ti tilu! Héhéhé
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
sigana langkung pas upami Tarzan nyebat anjeun
Dedi Herdiana
muhun, parantos tilu. cekap. hatur nuhun ambu Mbi Chymepm kana warningna. hehe
Dedi Herdiana
ambu Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu, muhun rupina mah nya. hehe. hatur nuhun pangrojongna.
Bunda Susan Luvyna
sami si yo
Bunda Susan Luvyna
bade nyerat sami sami ,tp kabujeng ka klik hehe ,hapunten
Dedi Herdiana
rusuh rupina mah nya, pajeulit sareng ngosréng-ngosréng oséngeun. héhéhé
Imas Rohilah
Ku kararas wé ipekahna atuh....
Dedi Herdiana
héhéhé, kararas mah teu kénging. Tabu. paranti pembalut. hehehe
Asep Komara
Moal salempang. Da Tarzan mah enya oge rudin tapi da Raja. Raja leuweung teaaa atuh. Kanggo bibilas nu parasmanan oge tos nyiapkeun cau ambon juh puluh turuy...acan apel sareng manggu...heuheuheu....jempol kanggo fikminna.
Dedi Herdiana
kang Asep Komara, heuheuheu... muhun leres. apanan inyana anu kagungan event organizer,,, serba alam. hatur ah pangdeudeulna. katampi pisan.
A. Halim Kusumadjati
Auooooo..! manteuup Ang, fikmina. nembean aya fikmin jejer Tarzan n Jane. Siiip.
Dedi Herdiana
Kang Helmi Pakudjati, hatur nuhun pangdeudeulna. katampi pisan.
Jordan Kurniawan
Tarzan sareng jane versi kayas. Wali nikahna saha nya? Nyanggakeun jempolna, (-;
Dedi Herdiana
hatur nuhu kang Jordan Kurniawan. katampi pisan. wali nikahna ? pun gorila. hehehehe