Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Tinju

Kénging Dedi Herdiana
Dipidangkeun dina lapak 24 Januari 2013 09:15:16

“Tréng,, tréng..!!!” kadéngé sora kelenéng ditakol ku patugas. Kuring buru-buru nangtung muru ka tengah pakalangan. Tina spiker kadéngé sora patugas “Parawargi, ayeuna rondeu kadua. Kumargi kitu ka sadayana teu kénging galideur”. Kuring tatan-tatan, suku dina posisi kuda-kuda. Peureup leungeun semu sigep, buleud. Tapi tetep bé ieu ceuli anu sabelah karasa peurih pisan. Kaciri ti béh juru, Kang Tyson neuteup kuring semu ceuceub, huntuna katémbong kekereket. “Ah, siga maung baé.” Ceuk kuring na jero haté. “Hidep duaan geus siap?” wasit nanya ka kuring duaan bari ngasongkeun leungeun. Kuring ungkleuk. “Tritt,,!!” ceuk wasit, méré kode pikeun ngamimitian. Teu antap warah deui, kalawan maké tanaga nampol, biwir kang Tyson ku kuring dihanca, diperekpek nepika ngarumpuyuk di juru. Manéhna ampun-ampunan bari nutupan beungeut. Ti sabudeureun, para penonton éak-éakan. Wasit misahkeun kuring duaan. Kaciri pisan biwir Kang Tyson jeding semu geuneuk. “Ulah kamalinaan teuing..!!, bisi digégél deui.” ceuk wasit bari molotot ka kuring.

Komentar (7)

Eni Setiani
Saupami bade ngalawan Tyson, cepilna disimpen heula, gentos ku ceuli beurit! Héhéhé
Dedi Herdiana
hehehe,,, muhun ambu Mbi Chymepm. leres pisan. xixixix. hatur nuhun kana pangdeudeulna ambu. katampi pisan
Eni Setiani
Sami-sami!
Asep Komara
hahaha...seger eung. ku tyson mah batan KO kalah rawing cepil urang. sip, fikminna.
Dedi Herdiana
abah Asep Komara,,, sumuhun, leres. taruhannana ge cepil pami tinju sarenga anjeunna mah. xixixixi. hatur nuhun bah pangdeudelna
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
Wah hébring tinju ngalawanan kang Tyson
Dedi Herdiana
téh Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu,,,ieu mah kang Tyson urang cibeureum,,, xixixxi