Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Balap Motor

Kénging Dedi Herdiana
Dipidangkeun dina lapak 24 Januari 2013 09:07:09

Kuring Stooner. Geus aya saparapat jamna motor ngahaja dihaneutan di gigireun sirkuit. Para patandang ngagarimbung hareupeun garis star bari ngagerung-gerung motorna séwang-séwangan. Regedeg kuring nyéréd motor anu geus dihaneutan ka pakalangan. Kabeneran kuring boga nomer kadua panghareupna. Laju kélébét kotak-kotak dihareup dikélébétkeun ku patugas, gas motor dipulintir sataker kebek, nyemprung. “Piraku rék éléh ku nu belah hareup mah” cekéng téh bari mencrong ka Kang Rossi. Belenyeng, motor rada dipépédkeun ka belah katuhu. Teu weléh-weléh kuring nididan ka manéhna supaya rada nyisi. Teu poho lampu riting katuhu dikelap-kelip. Motor nyuruwuk beuki hareup pisan, mangprung aya kana sapuluh méter anggang jeung manéhna. Tina kaca spion kaciri Kang Rossi meureupan ka kuring bari gogorowokan “Toonerrr,,, awas siah ngké lamun balik, dicegat ku aing..!!.”

Komentar (7)

Dedi Herdiana
ust. Asep Santo, hatur nuhun pangdeudeulna. katampi pisan
Dedi Herdiana
kasadayana, hatur nuhun pangdeudeulna. katampi pisan..
Jonny Taurus
hahahaha... hade Ang Dedi Herdiana ..
Dedi Herdiana
kang Jonny Taurus hatur nuhun pangdeudeulna, katampi pisan.
Jonny Taurus
sami-sami Ang..
Imas Rohilah
Toonerr, awas siah mun balik dipegat na tanjakal Legok Nyénang!
Dedi Herdiana
teh Imas Rohilah Cianjur, legog nyénang mah caket legok bisul atuh, tatanggi. hihihi