Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Ngajait

Kénging Taufik Hidayat
Dipidangkeun dina lapak 21 Januari 2013 15:06:24

Geus aya kana samingguna jalma jangkung leutik éta diuk di warung gigireun pangkalan ojég. Nyekel catetan jeung teu weléh ngulinkeun HP. Mun aya panumpang turun tina beus, manéhna rikat nyatet jeung mencétan HP. Kuring teu pati paduli sabab teu weléh riweuh ngungudag beus nu rék nurunkeun panumpang. Ngan dina haté mah aya ragam panyangka. Boa-boa Intél atawa wartawan. Poé kasapuluh manéhna nyampeurkeun kuring ka pangkalan. "Kang, sabaraha panghasilan sapoé tina ngojég? Umur sabarah taun ayeuna?" Najan teu ngarti kana maksudna ku kuring dijawab oge ngan cukup keur jajan budak jeung umur 19 taun. Manéhna muka catetan laju pok ngomong "Eureunan udud! Isuk minggu ditungguan di Lokasana jam 8. Urang tes sprint. Asa aya peluang didinya lolos seleksi ka sea games"

Komentar (11)

Taufik Hidayat
Hatur nuhun para jempolers. Rada utag-atog ieu teh 6 sasih teu mikmin.
Imas Rohilah
Lumayan ngungudag beus itung-itung latihan sprint.
Taufik Hidayat
Aceuk Imas Rohilah Cianjur@ sumuhun ieu teh latihan alami. Heuheu...
Mahpudin
Hahahahaha... emut tukang ojeg di pantura... meni rikat eta ngudag beus muru panumpang... heuheuheu... deuh, janten surungah serengeh sorangan ieu teh... (Y) (Y) (Y)
Godi Suwarna
:"Hahaha...! Aheeeng, Aaaang...! Tiasa diturutan ku para pencari bakat widang atletik..! Haha..."
Taufik Hidayat
Kang Apeody sinareng kakang Perbu Godi Suwarna@ heuheu diurang téh apanan seueur bakat alam dina widang olahraga mah. Tapi nya kitu téa KKN ogé saurna ngiring ulubiung kana olahraga téh. Janten moal maju-maju. Ah meureunan eta ogé kang, ke pajarkeun abdi suudzon.
Irman N Dimyatié
:"Dasar milik nya.... emh batur mah hese rek daftar jadi atlit sprint teh hehehehe...."
Irfan
Ti Lokasana teras lumpat ka Alun-Alun Banjar, Ang...
Yuharno Uyuh
Heueu, sip. Serenegh Ang.
Rameli Agam
Hehehe. Kade, isuk pageto mah baris aya pemandu bakat ti Manchester United. Hehehe. Top, Kang.
Gaus Firdaus
Hahah... pungkasanana, digoongkeun. Edun!