Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Besame Mucho

Kénging Helmi Pakudjati
Dipidangkeun dina lapak 21 Januari 2013 09:51:44

Malem Minggu. Angin laut Karibia, haneut nyimbutan Yucatan. Bareng jeung surupna bagaskara di tungtung sagara, di basisir, sapasang nonoman silih rungrum, méakkeun sésa layung nu wegah paturay.
“Kang, rencana angkat teu tiasa ditunda?” Adelita neuteup salempang ka Alonso, bari ngusapan beuteungna.
“Lita, akang mios geusan nyiar bekel kanggé ngawujudkeun rencana urang. Tilu sasih moal karaos lami. Sing percanten, Geulis.” Alonso ngayakinkeun, ngusap pipi Adelita ku tonggong ramona. Adelita nyangsaya ‘na dada Alonso. Peuting ngarambat halon. Irama chacha gumalindeng di Café del Mar. Perkusina ngagupayan lambak sagara. Galura awor sawirahma jeung ketug jajantung dua rumaja. ‘Bésame, bésame mucho. Como si fuera esta noche. La última vez.’
Senén soré. Bandara Acapulco. “Alonsooo..!” Awéwé tengah tuwuh nu reunceum ku perhiasan, ngagupayan. Gabrug!

Komentar (32)

Endang Rochimat
Deet nyiar bekel teh, saur calon hakim agung tea mah "sami sami nikmat" heu heu siplah fikminna saehu.
A. Halim Kusumadjati
Ang Endang Rochimat, Wedeeeww! Yuaha..ha..ha, nuju heboh beritana nya Ang. Nuhuun ah.
Nasrul Jatnika
Has latinos... kabogoh mah abg. pamajikan burayut. nu penting beunghar....hehehehee
A. Halim Kusumadjati
Ang Nasrul Jatnika, Cinta diantara dua sisi mata uang logam, kabula-kabale tea pan Ang.
Neneng Yatikurniati
quir tenerte muy cerca mirrarme en tus ojos, estar junto a ti, siempre que tal vez manana yo estares, muy lejos de aqui
Yuharno Uyuh
Hadeuh mingkin tegep wae, nu ngayas ala telenovela. Siiip Ang..
Rudianto Surya HS
Lagu kenangan nan menggugah, lir fikmina nu aduhai, siiip... (y) (y) (y), langkung sip pami aya videona Kang Haji.
A. Halim Kusumadjati
Teteh Neneng Yatikurniati, ‘Bésame, bésame mucho. Como si fuera esta noche. La última vez.’ = Ciumlah daku sepuasnya, seakan malem ini malem terakhir"..hobaaaaat!
A. Halim Kusumadjati
Ang Guru Yuharno Uyuh, pokona mah minggu ieu acarana fikmin diajak jalan-jalan nguriling alam mayada, ang. hehe.. Nyanggakeun.
A. Halim Kusumadjati
Ang Rudi Rudi Al-Fajri, cobi cuang cantelkeun link-na laguna nu waras nya. Tong nyebat hajiiii, sim uingah tacan haji, ang. Hadeuuuh.
Rudianto Surya HS
Dunga kanggo Kakang tateh, wios nya, da tos sawawa, hehehe nuhun Ang, diantos videona.
Neneng Yatikurniati
oh hartosna teh kitu. Neng mah terang laguna, ari hartosna mah teu terang
A. Halim Kusumadjati
Mangga nyanggakeun si Geulis Laura Fygi : Besame Mucho. >>http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=us2boyR-0Bc
Nazarudin Azhar
Seger. Tos sababaraha fikmin ngajak nganclang ka jauhna.. Arasik, Ang...
Rameli Agam
Ari ngararasakeun eta lagu teh lir nyuruput kopi hideung meksiko, baja coffee. Pedo pisan. Teh, ieu mah nu dihaleuangkeun-versi The Beatles : Besame besame mucho, each time I bring you a kiss I hear music divine. So besame besame mucho, Yeh I love you for ever say that you'll always be mine. Dearest one, if you should leave me then each little dream will take wings and my life would be through. So besame besame mucho, yeh I love you for ever, make all my dreams come true. Oh this joy is something new, my arms are holding you, I never knew this thrill before. Who ever thought I'd be holding you close to me whispering it's you I adore. So dearest one, if you should leave me then each little dream will take wings and my life would be through. So besame besame mucho, yeah I love you for ever, make all my dreams come true. Oh this joy is something new, my arms are holding you, I never knew this thrill before. Who ever thought I'd be holding you close to me whispering it's you I adore. So dearest one, if you should leave me, each little dream will take wings and my life would be through. So besame besame mucho, yeh love me for ever, make all my dreams come true. love me for ever, make all my dreams come true. love me for ever, make all my dreams come true.
Sarjang
Haruuh... Rek bangsa naon bae ge, ari carita mah teu weleh endah Ang... Pungkasna ge nyimpen geter... Fikmin latino kayas nan hebring!
Neneng Yatikurniati
Kang Rameli Agam, Sugan teh bade nyebat Kopi Lampung. Teu janten ah dioleh2 kopi Lampung ku Neneng.
A. Halim Kusumadjati
Ang Nazarudin Azhar, Haturnuhun Ang, mangga nyanggakeun Mexicano Chacha.
A. Halim Kusumadjati
Ang Agam Waduuuh ateuh tambih tegep disurung ku 'Black Java', manteuuup!
A. Halim Kusumadjati
Abah Sarjang, Nyanggakeun Bah.. Telenovela Flash. Hoyong jiga niron c Abah fikmin 8 engang, tacan kaawakan tuda, nuhuuuun Bah.
A. Halim Kusumadjati
Teteh Neneng Yatikurniati, menawi sios wangsul sasih April, Jo kesupen kopi Lampunge dipunbekto yoooo!!
Rudianto Surya HS
Daek beunghar Ang, ieu fikmin ngahudang rasa waas... ku simuing dibaca dibulakbalik. Emut waktos midangkeun ieu lagu di Kabumi, kabagean ngulinkeun angklung bass E, nu disadana ukur sakali, bari ngadagoan bari kulat kelet, hehehehe... (wios nya, komen dua kali, hahaha). Mantep kang.
Godi Suwarna
:"Asoooy, Aaaang...! Sabot maca ieu fikmin, uing muter laguna. Feleeem dekh...!"
A. Halim Kusumadjati
Ang Rudi Al-Fajri, kaleresan di Tegal aya grup musik latino, upami pas manggung, sim uing kalan sok nyumbang lagu, 20-30 judul we mah, lagu latin rada apal Ang.
A. Halim Kusumadjati
Uwa Godi Suwarna, Kasawang, manawi rupina Uwa mah sedep ka nu rada nge-beat, bangsaning Santana, Poncho Sanchez, Tania Maria, Edie Palmeri, ssjbn. Nyanggakeun, Uwa. Haturlumayan.
Godi Suwarna
:"Hiji deui, Ang..! Gipsy King..! Hehe...'
A. Halim Kusumadjati
Uwa Godi Suwarna, Halaaah eta Blues vsan, sagebragan sareng John Mayall, David Edgar, mantaaaavv jaya.
Godi Suwarna
"Alhasil, kasenian Latin teh, samemeh usum sinetronna, tos asa deukeut pisan jeung urang, da jaman baheula kantos aya grup musik bangsa urang nu sok nyaranyi latinan, grup Los Morenos tea..." (ieu komen lepat kintun, tadi kalah dikintunkeun ka fikmin 'Mapag Bagja' Ang Rudi Al-Fajri. Pasti anjeunna pungak-pinguk da teu nyambung. Heuheu...! Pikuuun dekh diriku..!)
Neneng Yatikurniati
njeh
A. Halim Kusumadjati
Uwa Godi Suwarna, Yaktos Los Morenos mah, Angkatan buhun vsan didiluluguan ku Gordon Tobing, pami teu lepat mah. Di Mexico-na Los Panchos tea.
A. Halim Kusumadjati
Teteh Neneng Yatikurniati, Maturnuwun. Ugi kasaya nu parantos mairan sareng masihan jempol. Haturnuhun, katampi kalayan astakalih.
Rohaendi
waas asa keur muhibah seni ka erpfa eung.... biasa mirig lagu Besame Mucho ... waassssss