Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

K-2013

Kénging Yayan 'Bedog' Supriatna
Dipidangkeun dina lapak 16 Januari 2013 09:16:19

“Sumpah nyaan na géh, bakal ngabadagan éta kanjut lamun didempét ku panto !”, paroman daria, siga anu teu tua-teu dosa. Balad-baladna arunggeuk bueuk.
Rahayat dararémo. Ngageuingkeun jalma nyalindur.
“Boa.., éta jalma teu eucreug”.
“Lamun seug diandel, bakal nyilakakeun balaréa”. Tingkarecewis. Tingjarorowok
Sawaréh ngarasah pakarang . Kahina. Mesat gobang, pedang, tumbak, koléwang, jeung sajabana.
“Perangan !, hayu.. jihad!”
“Saran kuring teu ditarima. Cik sugan ku salira”, ceuk dokter ahli kanjut ka dokter jiwa.
“Entos.., sarwa teu ditarima”.

“Sumpah nyaan na géh, bakal ngabadagan éta kanjut lamun didempét ku panto !”, pok deui-pok deui. Keukeuh-peuteukeuh.

Komentar (4)

Ed Jénura
kuma atuh? bade nungguan hasil ngagencet anyut wae ieu teh?
Yayan Bedog Supriatna
Ceu, dupi di cianjur kuma hasilna pama anyut digencét panto?
Mulyana SA
Diseureud engang ongkoh. Kapiasem uingah
Yayan Bedog Supriatna
seuri maur, laju ngagugudug uingah Ka