Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nastiti

Kénging Yetti War
Dipidangkeun dina lapak 15 Januari 2013 09:25:06

Hate indung nu seukeut, nu piruh ku rasa asih nu natrat nu moal laas salalawasna, unggal poe teu weleh rambisak ku hese eta neundeun cipanon. Hampura geulis ieu mamah indung hidep nu asa dosa lantaran ku kakolotan, ku kurangna pangaweruh , nu bodo katotoloyoh, ku hayang ngeukeupan salalawasna, kuhayang ngusap deudeuh saban poe.
Hidep jauh tapi napel na kongkolak mata indung nu teu weleh katempo, teu weleh karasa geter-geter hirup-hurip hidep.
Nyaan kitu hidep teh pasrah, ikhlas bangblas, hate beresih caang bulan opat welas ? Mugi atuh nya geulis.

Komentar (3)

Dewi Mentari
Duh, Teteh...meninyérédét...
Yetti War
hoyong pinter siga neng Dewi tapi ngedul ngasahna
Dewi Mentari
Pinter naon, Teh? hehe...