Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Teu Majar Kumaha

Kénging Tatikurniati N
Dipidangkeun dina lapak 14 Januari 2013 13:57:15

Katrésna nu salila ieu ngancik dina diri, moal bisa di pangpalérkeun. Cinta munggaran. Dua belas taun katukang. Kuring jeung manéhna pasini janji. Seja hirup babarengan mapag kabagjaan sagara cinta. Kuring bati ngusap dada. Nalika anjeun megatkeun tali pasini. “ hapunten Ina kang, Ina kedah nurut ka sepuh!”. Ngahuleng. Hanjelu. Bingung. Ngadéngé anjeun rek dijodokeun. “Muhun teu sawios, sanés jodo panginten”, tembal kuring sategar mungkin. “Insya Alloh pami aya jodo mah urang bakal di tepangkeun deui ku Gusti!”. Dareuda, seurak. Nahan kapeurih. Haté asa di jejewét ku hinis. Teu majar kumaha. Kuring teu hanjakal mikatrésna. Nu akhirna jadi tunggara. Duka dimana anjeun ayeuna. “Pak! Kunaon ngalamun waé, hayu! ieu Si Utun tos teu sabar hayang gera brol!”. Astaghfirullohal ‘Adzim. Pamajikan ngageubig-geubig. ngingetan rék ka bidan.

Komentar (17)

Neneng Yatikurniati
saurna 'first love never die'
Kokom Komariah
Nyanyautan deui dièmutanmah. Keun da tos aya gentosna.
Kurniati Ntk
teh Neneng Yatikurniati muhun da dahsyat pisan pami tos emut ka Cinta Pertama teh....sesah hilafna hehe
Kurniati Ntk
teh Kokom Komariah duka kumaha nu kabayang teh pami nu nuju bulan alaeun teh si manehna...heuheu
Rita Rosita
Cinta pertama berkesan tapi jarang nu janten heu heu...
Kurniati Ntk
Teh Rita Rosita leres pisan, saking berkesana tos aya gentosna ge kaemut-emut wae
Rita Rosita
Ih leres pisan nembe ngadangu namina ge sok dag dig dug deer hehehe..
Kurniati Ntk
Teh Rita Rosita wios dag dig dug mah hungkul mah asal ulah ngacirikeun bilih katohyan...hehe
Rita Rosita
Hahaha gawaaaat katohyan mah heu heu heu
Kurniati Ntk
muhun ke bisi gigit jari, itu duka dimana laratanna eh nu aya malah kabur....aduh alah palia teuing...hehe. Wilujeng wayah kieu wae Teh Rita Rosita!
Rita Rosita
Sami sami Teh Tatikurniati N wilujeng leleson
Kurniati Ntk
kahatur ka Mas Kisno, Teh Neneng Yatikurniati, Teh Rita Rosita, Bu Mbi Chymepm, Teh Tanti Damayanti, Ang Jejen Jaelani War, Ang Noorfatah Muhammad Dimyati, Ang Cecep Koswara sareng Ang Rameli Agam hatur nuhun parantos sindang. Hatur salam kasadayana. Wilujeng siang!
Rudianto Surya HS
Wah Gawaat, gajah ngakan kawaat, Heded nakeran si Mahyank mikminna yeuh. (y)
Kurniati Ntk
hehe.......Alhamdulillah masih diajar pap, bari ngasuh. di sebat sae mah tebih keneh ah. janten isin ku Pap Yang!
Reni Nurhayati
cinta pertama kumaha nya karaosna? Saurna mah sesah dihilapkeunana, sok sanaos tos aya gentosna. Sae fikminna
Kurniati Ntk
Leres, sesah hilafna Teh Reni Nurhayati. Buktosna dugika denget ieu wae ge masih kabayang-bayang....hehe. hatur nuhun Teh, wilujeng siang!
Kurniati Ntk
Kahatur Kang Ismaya hatur nuhun parantos kersa liren heula. manawi saluyu. wilujeng siang!