Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Antara Harta Jeung Cinta

Kénging Asep Rachmat
Dipidangkeun dina lapak 11 Januari 2013 23:11:18

"Abdi angkat, Kang!" Ceuk Enung bari ngagiwing koper muru panto hareup.
Beungeut Engkus, salakina, ngadak-ngadak beureum lir beusi atah meuleum.
"Naon atuh nu dipiharep ku manéh ti dirina téh, Enung?" Ceuk Engkus, "Baheula manéh kungsi miceun jeung ngaapilainkeun dirina kusabab teu sanggup nyumponan paménta didinya."
Enung malik, neuteup salakina.
"Leuwih bagja cicing jeung jelema nu haat miasih ku cinta nu wening, hirup tingtrim nu dipapaés ku kaéndahan, tinimbang dipépéndé ku harta tapi ukur jadi kapeuheur."
Enung carindakdak, longkéwang ngajampana marengan haté jeung léngkahna. Gejlig indit, kebat muru tungtung jalan gang.
"Hakan tah cinta....Hakaaan!" Engkus ngajorowok. Sorana mingkin jauh, kateureuy mangrupa-rupa lalangsé.

Komentar (18)

A. Halim Kusumadjati
Teu kakocapkeun dipirakna, jol mios we geuning Enung teh muru kanu mikaasih. Cingan Ang, pasihan pencerahan saalit nu maos.
Kang Asep Rachmat YZ
Ang Helmi : Sateuacan Enung keukeuh nuhunkeun dipirak kumargi tos teu kiat rumah tangga sareng Engkus sanaos diwowoy ku harta tapi teu janten bagja. Tapi Engkus alim mirak. Di sapengkereun eta Enung ngajalin deui hubungan sareng popotongana, tilas carogena nu baheula kungsi ikhlas mikanyaah. Ahirna Enung nekad ninggalkeun Engkus sanaos teu acan dipirak....kitu Ang kinten2. Tapi teu langkung penafsiran nu maos Ang, hehehe....hatur nuhun perhatosanana...
A. Halim Kusumadjati
Siiiip mantaaaap! Ang. Hadeuuuh ..Ieu mah alamat nambang dawa, Ang.
Kang Asep Rachmat YZ
Ang Helmi : aya bahan kitu rupina Ang, dicangcang teu ditalian tea, upami hoyong leupas tina nambang dawa tea rupina lalakon kadituna mah kedah meser talaq hehehehe...
Mulyana SA
Kedahna " Abdi mios Kang" pan kanggo pribadinanya Ang? KAYAAAAAS benar HADED
Reni Nurhayati
nya kabur we teu dipasihan pirak ari hirup rumah tangga teu mawa kabagjaan mah, daripada awet rajet..
Kang Asep Rachmat YZ
Ki Sunda Sawawa : Tuh nya...cacakakan ti SD dugi ka SMP diajar bahasa sunda, lepat wae geuning ngalarapkeun kecap teh, komo upami engke kurikulumna dihapus, hadeuh....teu kabayang kumaha ngatogna barudak urang. Leres Ang! Hehehe, nuhun ah tos ngersakeun sindang. Teh Reni Nurhayati : Aya kawihna Awet Rajet mah teteh : Rumah tangga jeung manehna...geus teu kaitung lilana....tah sok lajengkeun ku Teh Reni, hehe nuhun ah pangdeudeulna.
Mulyana SA
silih simbeuh kadeudeuh Ang... xixi
Rameli Agam
Nyeta, ari ku cinta mah, geuning. Mantap, Kang Asep. Lanjut lagi, ah. Meni ngampleng, yeuh. Hehehe.
Irman N Dimyatié
:"Rumah tangga teu cukup ku harta wungkul, cinta oge perlu. Rumah tangga teu cukup ku cinta wungkul, harta ge perlu. Jadi... duanana kudu aya."
Kang Asep Rachmat YZ
Kang Rameli Agam : Cinta teaaaaa atuh Kang hehehe nuhun Ang ah...
Kang Asep Rachmat YZ
Kang Irman N Dimyatie : Janten Emut kana lagu Burusut Bandung, Aeh...Bungsu Bandung maksad teh : Cenah...cinta teh buta,,,majar....teu mandang harta...Bohong aaaah geuningan bohong, tanpa harta cinta teh terasa hampa...jreng jreng jreng....hehe Nuhun Kang tos linggih.
Entjep Sunardhi
Antara Anyer jeung Jakarta.
Kang Asep Rachmat YZ
Kang Entjep Sunardi : Atuh eta mah sheilla madjid Ang...hehe,
Entjep Sunardhi
Kapan pilihan téa antara nu tanggel waler jeung nu muja harta.
Kang Asep Rachmat YZ
Kang Entjep : oooooh... hehehe. Horeng aya eusian nyaaah...
Samo Sutardi
lamun urang teu daek nyukuran (?) kanu kaayaan bakal leuwih sangsara sabab euweuh anu sampurna jelemamah
Kang Asep Rachmat YZ
Kang Samo Sutardi: Yaktos pisan Ang, bagea....