Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Drow

Kénging Iwan Ruspendi Sr.
Dipidangkeun dina lapak 10 Januari 2013 21:06:55

Hiuk, beletak! Meneran pisan tarang. Sakadang beurit ngulahék, leneng. Sajongjongan ngadempés api-api paéh. Si manusa katembong néangan wadah jang nyeumpal nu ngabugang. Di juru, sakadang ucing seuri bungah. Mupuas, lantaran manéhna sok jadi paneumbleuhan, mun pareng kahakanan manusa direnjah sakadang beurit. Majarkeun teu becus gawé. Antukna jatah peda distop. Nempo sakadang beurit meunang apes, teu sirik akey-akeyan, uclang-acleng, gugulipakan. Jeplak! Meoooooong! Buntut sakadang ucing kadempét tataheunan beurit. Gurubug, beletak! Meneran tarang. "Ucing teu gableg cedo, jadi sia nyah nu malingan peda aing téh!". Wur dibanjur cai. Sakadang ucing teu walakaya. Sakadang beurit lumpat bari nyikikik. Satu sama.