Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Dunungan

Kénging Iwan Ruspendi Sr.
Dipidangkeun dina lapak 08 Januari 2013 19:58:23

Dunungan si Bébén banget ku bageur. Béréhan deuih.
"Bén, mun perlu nanaon ngomong nya." Si Bébén ngarasa dihargaan. Kana gawé beuki segut. Kapercaya ku dunungan. Rupa-rupa omong jalma téh, mireungeuh si Bébén jaya, cari muka tea, hayang kapuji tea, aya oge nu ngomong meujeuhna, da si Bébén mah hampang birit jeung rapékan. Hiji waktu, si Bébén diangkir ka rohang gawé dunungan, sina ngarancét. Asup angin jeung paregel awak cenah mah. Si Bébén bungah. Piduiteun ceuyah. Satengah jam ti harita, kulutrak, selot panto muka, si Bébén kaluar. Igeug-igeug, laju leumpang rumanggieung, calanana katara kusut.

Komentar (14)

Rita Rosita
Hadeuuh halah homreng geuning....
Iwan Ruspéndi Sr.
mijitna lami teuing rupina gkgkgkgk...^^
Dé Goeriang Kusmawan
Hhh éta geuning, segut teuing lalangsudan reun nya?
Iwan Ruspéndi Sr.
segut sih henteu Dé, kadar oge ngarancét. Ngawangkongna wé nu lila téh ^_^
Edi Supriyadi
diku mahakeun si beben teh?
Iwan Ruspéndi Sr.
duka atuh Kang, da énjngna teu lebet damel, katerap wasir saurna heuheu ^_^
Neneng Yatikurniati
waduh pisang makan pisang
Iwan Ruspéndi Sr.
saur saha? hahaha...!
Neneng Yatikurniati
saur abdi. hehe
Kokom Komariah
Ihhh...asa sing sariak kieu. Bèbèn tèh bèbèndè dunungan. He..he..
A. Halim Kusumadjati
Halaaah eta si Beben kotka rarampeolan kitu..Tobaaat!sotobabat! dikumahakeun ta teh?
Iwan Ruspéndi Sr.
sumuhun Bu Kokom, bébéndé poékna dunungan ^_^
Tatin Sardjiman
Garila Gustiiiii... karunya teuing si sarben di rogol...
Iwan Ruspéndi Sr.
sakadang dunungan téh minangka sésa péngikut kaum nabi Luth rupina.