Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Sora Péstol

Kénging Liman Sanjaya
Dipidangkeun dina lapak 07 Januari 2013 18:07:35

Pageuh dicekel. Gagangna tiis. Nyelecep ‘na dampal leungeun. Péstol geus dikokang. Kari ngabekaskeun. Leumpang keketeyepan. Ngarandeg. Neuteup panto kamar indung-bapana. “Hampura, lainna téga..!!” halon. Lir ngagerendeng ka dirina sorangan. Rét kana potrét kulawarga. Pigura pulas emas. Ngadaplok saluhureun eunteung badag. Pamaés rohang tengah. Cimatana ngeyembeng. Digisik ku leungeun kenca. Peurih. Rénghap jero. Tuluy neuteup eunteung. Saendeng-endeng. Aya kaceuceub nu atra. Péstol disada. Meupeuskeun simpé.

Komentar (22)

Ed Jénura
wheiiiisss... rada nyingsat yeuh! rada kataekan ku abi nu ieu mah, heuheu! pol, Mang...
Liman Sanjaya
@Ceu Endah: halah, orat atuh.. heuheu.. ngararampa we Ceu, nu pol-mah nu salira atuh..
Ahmad Fawzy Imron
Resep dina lantipna. Point of view 'manehna' teu ditutur pisan dina runtuyan carita. Fikmin kasep, siga nu nyeratna... :)
Liman Sanjaya
Kang Ahmad Fawzy Imron: halah, bujeng lantip.. sok gurunggusuh.. heuheu.. tapi ari nyebat kasepnamah sim uing bade ngawayahnakeun sapuk we.. ;)
A. Halim Kusumadjati
Gustii..! Mang Liman Sanjaya aya ku tega etah ka calon mitoha,..emh..! Haruuuh! mantaaaap! Pol..Pol!
Liman Sanjaya
Kang Helmi Pakudjati: halah, muhun tega pisan saupami nembak calon mitohamah. heuheu.. nuhun
Érwin Wahyudi
Hoyong warisan rupina mah! Hehehe
Liman Sanjaya
Kang Erwin Wahyudi: saleresna, saha nu ditembak teh? heuheu
Aris
Halaaah, nemahan pati.
Ki Baba Gibson
pasti taun baruan teu dipangmeulikeun pepetasan..... hahahaha
Liman Sanjaya
Kang Aris Kumetir: muhun.. hoyong pensiun dini tina hirup cenah.. heuheu
Liman Sanjaya
Ki Lalat Socrates: niupan songsong.. heuheu
Dadah Hidayat
Nembe katingal deui gan, kamana wae
Mulyana SA
Hanjakal pestol can dieusi.... salamet weh
Liman Sanjaya
Kang Dadah Hidayat: muhun, ngadon tatapa 'na puseur kapeurih.. heuheu
Liman Sanjaya
Ki Sunda Sawawa: halah, nyaan tateh.. ;)
Ronny Gianosta
Dooor...!
Liman Sanjaya
Kang Ronny Gianosta: ampuuuun... ;)
Mahpudin
Teu keuna da... kaburu sieun, janten nembakna kaluhur... heuheuheu....
Liman Sanjaya
Kang Apoedy Sarah Ihsan: ngelooook.. heuheu
Mahpudin
Aya, sababaraha hiji kasus nu deuk bunuh diri, make cutter.. geresel.. peurih kacida, teu langsung paeh.. buru-buru di perban da gening nyeri... hahahahahaha.....
Liman Sanjaya
Kang Apoedy Sarah Ihsan: ieu ge kitu, duka cios henteunamah bunuh diri teh.. mung aweuhan sora pestol we nu kakuping.. heuheu